2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای جان اولاشی هنوزانشاالله ب سلامتی این دوران قشنگوبگذرونیوب سلامتی زایمان کنی

اره ولی از الان اینا داغونم‌کردن ممنون عزیزم

ئاخ دونیا پیرت کردم.هه ناسه کانم هاکان و ژیکان
اره

یعنی با پلی طبیعی باردار شدبن یا با دارو ؟چقد زمان برد تا باردارشدین.من 6ماه جلوگیری نداشتم پریودام نامنطم بود.حدود دوماهی هس متفورمین میخورم.و دوفاستون هم 16پری خوردم دیروز تموم شد.یعنی امید داشته باشم با این شرایط باردار بشم؟من 2 ماه فهمیدم پلی کیستیکم

کی بهتر شدی ؟؟چی کارا میکردی بهتر بشی

یک هفته اس خوب شدم البته بعضی وقتا بازم کمی سوزش معده دارم  ولی ضعفم هنوز ادامه داره هر لحظه میگم الان میفتم .سوزش معده و حالت تهوع تا کار خودشونو نکنن ولت نمیکنن دکتر یه عالمه دارو بهم داد فقط  سوزش معدم بهتر شد تا هفته ۱۵ دیگ حالت خوب میشه 

غصه نخور همه چی درست میشه... 

یک هفته اس خوب شدم البته بعضی وقتا بازم کمی سوزش معده دارم  ولی ضعفم هنوز ادامه داره هر لحظه می ...

وای خدا هنوز زیاد مونده😢😢

ئاخ دونیا پیرت کردم.هه ناسه کانم هاکان و ژیکان
جدی اگه اینطوره میرم الان فقط فولیک اسید و ویتامین د مصرف میکنم

برو البته میگن دارو نخوری بهتره ولی خب ادم واقعا داغون میشه همینجوری دست رو دست بزاره 

یعنی با پلی طبیعی باردار شدبن یا با دارو ؟چقد زمان برد تا باردارشدین.من 6ماه جلوگیری نداشتم پریودام ...

با دارو . چهار ماه طول کشید تازه الان فقط با یک فولیکول بالغ باردار شدم کلومیفن و لتروزول میخوردم ماه چهارم بعد پری تا وقتی رفتم سونو واس اندازه فولیکول دمکرده رازیانه با عسل خوردم و اچ سی جی زدم . ان شاءالله بارداری اگ هم اینماه نشد اشکال نداره خدابزرگه استرستو کم کن و بیشتر رعایت کن ان شاءالله میشی❤