2777
2789
عنوان

ضد آفتاب نوکس کی استفاده کرده؟؟؟

6577 بازدید | 24 پست

سلام بچه ها میخوام ضد آفتاب نوکس بگیرم

تعریفشو شنیدم

قیمتش بالاس ولی بنظرم میارزه هزینه کنی

کسی داشته بینم چطوره؟

تیره نمیکنه؟نمیدونم رنگش چطوره

و اینکه میگن لکه هارو کم رنگ میکنه رو کک و مکم تاثیر داره بنظرتون؟

من صورتم ی کوچولو کک و مک داره ینی کاور زیادی نمیخوام بیشتر میخوام پوستو شاداب کنه و مخملی باشه

...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم نخر..من اصلا راضی نبودم..به نظرم بهترین ضدافتاب اوریاژ و نوروا هستش

عه جدی؟چرا مگه چطور بود؟

اوریاژ یسری خریدم خیلی خوب بود ینی عالی بود ولی بعدش دوبار دیگه شارژ کردم ولی همون نبود انگار چن مدل داره،شما کدومشو استفاده کردی راضی بودی؟

...
عه جدی؟چرا مگه چطور بود؟ اوریاژ یسری خریدم خیلی خوب بود ینی عالی بود ولی بعدش دوبار دیگه شارژ کردم ...

خیلی بد میخوابید روی پوست..گول تبلیغات این مشاورا رو نخورید..اصلا رنگش اکسیده میشد روی پوست..من تا حالا بیش از ۲۰..۳۰نوع ضد افتاب استفاده کردم..اگر واقعا میخوای هزینه کنی و‌رنگ کرم پودری قشنگ داشته باشه که اکسید نشه یا اوریاژ ۵۰درصد رنگی بخر یا نوروا ۵۰درصد رنگی..هر دو عااالین...ضد افتابای دیگه اصلاااا

این اوریاژ و نوروا ..مخصوصا اگر اهل کرم پودری..نوروا رنگی واااقعا پوستتو مخمل میکنه

قیمتاشون چندعزیزم

خداایااا سخت  ب وجودت و پشتیباانیت نیاازمندم اگر کمکم نکنی میشکنم ... منتظر معجزه ی توهستم البته برای من معجزه براای تو ک کاری نیست"  اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم "
قیمتاشون چندعزیزم

عزیزم من نوروا رو دو هفته پیش خریدم ۱۸۶تومن..چون نمیتونم کرم پودر بزنم و سریع جوش میاره صورتم..دکتر گفت به جای کرم پودر یک ضد افتاب رنگی گرون بخر که همیشه پوستتو از صب تا شب بتونی بزنی بدون کوچکترین اسیب

درسته عزیزم منم بری سان استفاده میکنم..منتهی بری سان دو نوع داره بی رنگ و رنگی...اگر پوستت سفیده حتما نوروا ۵۰رنگی بخر..اگر سبزه هستی اوریاژ بخر ..چون رنگاشون جوریه که اوریاژ برای سبزه هاست و نوروا برای سفیدا...

عزیزم من نوروا رو دو هفته پیش خریدم ۱۸۶تومن..چون نمیتونم کرم پودر بزنم و سریع جوش میاره صورتم..دکتر ...

اوکی عزیزم...ممنونم از راهنماییت😙😍

خداایااا سخت  ب وجودت و پشتیباانیت نیاازمندم اگر کمکم نکنی میشکنم ... منتظر معجزه ی توهستم البته برای من معجزه براای تو ک کاری نیست"  اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم "
درسته عزیزم منم بری سان استفاده میکنم..منتهی بری سان دو نوع داره بی رنگ و رنگی...اگر پوستت سفیده حتم ...

وای مرسی عزیزم ک اینو گفتی😘😘😘

من پوستم سفیده 

فقط نوروا کدوم مدلشو بگیرم الان زدم دیجی کالا چنتا مدل داره

...
عزیزم منظورت اینه ک عکسشو فرستادم یا اون مدلش ک نوشته light ؟

عزیزم این مدلش رنگی نیست...بی رنگه...شما اگر دوست داری کرم پودری باشه اینو نخر حتما نوع رنگیشو بخررر...ولی نوروا هم شدیدا بهت پیشنهاد میکنم وای یک رنگ نااازی داره همه ازم میپرسن چه کرم پودری زدی