2777
2789

شوهرمن ی مدت حدود دوسه ماه شبانه ی جایی نگهبان بود به همین خاطر شبا خونه نبود و مجبور بود اونجا تاصبح نگهبانی بده. ی روز صبح ک از نگهبانی اومد خونه از خستگی خوابش برد و تا نزدیکای ظهر خوابید. منم مثل همیشه رفتم سر گوشیش ک با اینترنتش بازی کنم (همیشه همینکارو میکنم و به شوهرم چون اطمینان دارم بخاطر فضولی سرگوشیش نمیرم فقط با نتش کار میکنم) همینجوری ک داشتم کار میکردم ی سرم به اینستاش زدم  دیدم ی پروفایل دختر تو پیاماشه باز ک کردم دیدم مال ساعت چهار و نیم صبحه ک فقط ی پیام بود و دختره نوشته بود ببخشید خوابم برده بود..... اقا منو دیدی از این رو به اون روشدم سریع گوشام داغ شد ضربان قلبم رفت بالا و دستام سریع شرو به لرزیدن کردن انگار که من خیانت کرده باشم. ی لحظه دنیا رو سرم خراب شد عین ی فیلم تمام تاپیکای نی نی سایت جلو چشمم اومد ک میگفتن ب شوهرشون  اعتماد داشتن و در اوج اعتماد خیانت دیدن حالم بدجور خراب شد خواستم برم با لگد شوهرمو بیدار کنم گفتم نه الان وقتتش نیس باید ی ذره خودمو کنترل میکردم..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه چرا بعضیا یه جورایی شوهراشونا صدا می کنن؟؟ شوخرم یعنی شوهرت خره؟؟خب این که اول توهین به خودته که یعنی خر شده اومده شما رو گرفته  یا نه اشتباه تایپیه؟

با تولد رنج ما آغاز شد...رنج افتادن