2821
2789

سلام دوستان خواهرمن6ساله ک بایکی ازپسرای فامیلمون دوسته همدیگه روخیلی دوست دارن پسره هم خوبه وواسه ازدواج میخوادش حتی ب خانوادشم گفته وکل فامیلشون خبردارن اماخب الان ی خورده سنش کمه و پسره سربازه شرایطش نیست ک بیادخواستگاری مادرمن قبلا بشدت بااین ازدواج مخالف بودو ب خواهرم میگفت اصلابهش فکرنکن من تورونمیدمت ب فلانی 

چندشب پیش من ومادرم خونه ی خاله ی همون پسره بودیم ک خواهرمومیخوادآخه همونطور ک گفتیم مافامیل نزدیک هستیم بعدبحث ی چیزی شدخالش دراومد ب مامانم گفت علی وآوا هم ک همدیگه رومیخوان ی دختروپسرم وقتی همومیخوان نبایدکسی بینشون بیوفته ونزاره علی هم خیلی عاشق آواست واگه کسی ن توش بیاره خیلی عصبی میشه بعدمادرمن خندیدوگفت خب خیلیاعاشق هم بودن ولی باهم خوشبخت نشدن بعدخالش گفت مگه قراره ایناخوشبخت نشن بعدمامان من دیگه هیچی نگفت قبلا هرکسی این حرفومیزد بی برو برگشت میگفت ن اصلاحرفشم نزنیدحتی ی بارگفت من جنازه آوارم رودوش علی نمیندازم حتی بعدشم ک اومدیم خونه ب خواهرم هیچی نگفت قبلاخیلی سخت گیری میکردوباخواهرم بدرفتاری میکرد حتی گوشیشوازش میگرفت ک مبادارابطه ای بااون داشته باشه ولی ازاونشب تاحالا حتی رفتارش باخواهرم بهترم شده بنظرتون این رفتارش نشون دهنده چیه یعنی راضی شده؟؟؟؟؟

برای خوشبختی همه ی جوونا ی صلوات بفرستید...

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خب چرا سخت  میگیره     اگه پسر خوبیه    بهتره   اذیتش نکنه  

چون خودمم این شرایط و داشتم    ۱۴ سال پیش    😄

هر کار کردن  گفتیم نه ماهمو میخوایم    بعدش عقد کردیم   شوهرم تازه رفت سربازی   سخت بود   شرایطمون ولی دوست داشتین همو خدارو شکر  الان شوهرم شغل دولتی داره  و خوشبختیم😀

فرزند عزیزم پس کی قرار است بیایی و دل مادر را شاد کنی؟؟این روزها به شدت احساس تنهایی میکنم..گاهی آنقدر دیوارهای خانه به من فشار می آورند که دیوانه میشم...پس کی قرار است شیر خوردنت، تاتاتی کردنت ،بغل شدنت، شیرین زبانی هایت را ببینم؟؟کی قرار است تو اولین کلمه را به زبان بیاوری و من از شدت ذوق هی از تو خواهش کنم که دوباره تکرار کنی؟؟کی قرار است ذوق کردنت برای رفتن به مدرسه را ببینم؟کی قرار است اولین ها را با هم تجربه کنیم؟؟مادر این روزها غریب و تنهاس تو را در زندگی اش کم دارد خیلی کم دارد...به مادر بگو تا کی باید عکسهای بچه ها را با حسرت ببینم؟و یا از شنیدن مادر شدن اطرافیانم بغض کنم؟فقط به مادر بگو تا کی باید منتظر بمانم؟...فرزندم به تو قول میدهم برایت مادر خوبی شوم فقط بیا😔😔 

دربرابر منطق خاله فقط تونسته سکوت کنه باخودش فکرکرده شاید خاله حق داره،بالاخره مادر دیگ خوشبختی بچشومیخواد وقتی دیده خاله ام از عمق عشق علی اقا خبرداره ک انقدر قاطع راجبش حرف میزنه فهمیده میتونه دخترشوخوشبخت کنه

❤❤❤❤❤این امضا پراز عششششققق و حالِ خووووب،امیییید وانرژی مثبته،،امیدوارم بادیدنش حالِ دلت خووووب بشه......لبخند بزن و دنیارو قشنگتر کن  بالبخندت میم مشکلات ازبین میره و شکلات میمونه همونقدر شیرین ولذت بخش🍬🍫راستی هرروز به خدا وتموم عزیزانت بگو که چقدرعاشقشونی  بزرگترین ازمون زندگی ماوقتیه که بتونیم باتموم ناملایمت زندگی بازهم بگیم خدایاشکرت،قوی باش واز این ازمون سربلندبیرون بیا💪💪 خدا داره نگات میکنه بهش لبخندبزززززن         *روزی که بفهمی جواب هر حرفیو نباید داد یه قدم به بلوغ فکری نزدیک شدی والبته چندین قدم هم به ارامش🍀🍀
اره بدشم نمیاد دیگ انگار

وقتی برای خواهرم تعریف کردم بیچاره داشت ازخوشحالی بال درمیاورد آخه خیلی سختی کشیدن این چندساله مامانم ناراضی بود ولی خونواده اون ازخداشونه حتی ب همه گفتن دخترفلانی عروس مائه وهمه جاپیچیده دیگه این حرف

خب چرا سخت  میگیره     اگه پسر خوبیه    بهتره   اذیتش نکنه   ...

ازبس ک بدجاافتاده توجامعه مامیگن کسایی ک ازقبل دوست بودن باهم بعدازدواج عشقشون کم میشه وزندگی خوبی ندارن 

شماواقعاراضی هستی اززندگیت شوهرتومثله قبل دوست داری؟

ازبس ک بدجاافتاده توجامعه مامیگن کسایی ک ازقبل دوست بودن باهم بعدازدواج عشقشون کم میشه وزندگی خوبی ن ...

خب تو هر زندگی مشکلات  خودش هس    ولی  واقعا  دوسش دارم                    زندگی یه ریسکه      بعضی وقتا    بعضی ها    حتی سنتی هم ازدواج کنن میبینی با هم نمیسازن    بعضی ها دوستن با هم    تو زندگی مشکل بر میخورن   ولی به نظرم  وقتی    خودت انتخاب میکنی     بیشتر سعی میکنی   زندگیت و بسازی تا به همه ثابت کنی  انتخابم درست   بوده     .      

فرزند عزیزم پس کی قرار است بیایی و دل مادر را شاد کنی؟؟این روزها به شدت احساس تنهایی میکنم..گاهی آنقدر دیوارهای خانه به من فشار می آورند که دیوانه میشم...پس کی قرار است شیر خوردنت، تاتاتی کردنت ،بغل شدنت، شیرین زبانی هایت را ببینم؟؟کی قرار است تو اولین کلمه را به زبان بیاوری و من از شدت ذوق هی از تو خواهش کنم که دوباره تکرار کنی؟؟کی قرار است ذوق کردنت برای رفتن به مدرسه را ببینم؟کی قرار است اولین ها را با هم تجربه کنیم؟؟مادر این روزها غریب و تنهاس تو را در زندگی اش کم دارد خیلی کم دارد...به مادر بگو تا کی باید عکسهای بچه ها را با حسرت ببینم؟و یا از شنیدن مادر شدن اطرافیانم بغض کنم؟فقط به مادر بگو تا کی باید منتظر بمانم؟...فرزندم به تو قول میدهم برایت مادر خوبی شوم فقط بیا😔😔 
خب تو هر زندگی مشکلات  خودش هس    ولی  واقعا  دوسش دارم      ...

دقیقادرسته ولی آدم میترسه ی موقع عشق پسره نسبت بهش کم بشه خیلیا ب خواهرمن گفتن پسراوقتی برن سربازی وبیان ازاین رو ب اون رومیشن بهش میگن حالاصبرکن سربازیش تموم بشه ببین مثه قبلامیخوادت

دقیقادرسته ولی آدم میترسه ی موقع عشق پسره نسبت بهش کم بشه خیلیا ب خواهرمن گفتن پسراوقتی برن سربازی و ...

خب خانواده منم  میترسیدن   چون ما خیلی سنمون کم بود   شوهرمم میگفت نمیرم سربازی  اول   اینو به من بدین😂😂😂😂😂😂 بعد عقد کردیم  و رفت سربازی   ولی دوران خیلی سختی بود خیلی اذیت شدیم   چهار سال عقد موندم چون پولی نداشتیم   بعدش خدارو شکر  رفت دنبال کار        بهتره بعد سربازی   اگه مراسمی هس بگیرید  اگه عقل الانمو داشتم میموندم   بره دسر کار بعد باهاش ازدواج میکردم    انتخابم  همین شوهرم بود   ولی با شرایط الانش 

ولی چه میشه کرد   عاشقیه دیگه😂