2777
2789
عنوان

راهنمایی

34 بازدید | 4 پست

سلام دوستان 

بچه ها من پریودهام ۲۸ روزه هست این ماه حس می کنم روز ۱۱ تخمک گذاریم بود  من تو اقدام نیستم و اینکه جلوگیریم طبیعی هست از روز ۱۲ سینه درد خیلی شدیدی گرفتم انقدر درد میکنه و هم داره بیشتر میشه این درده ببخشید ولی نوک سینم خیلی درد میکنه تا حالا اینجوری  نشده بودم همیشه چند روز مونده به پریودم سینه هام شروع به درد گرفتن میکنه ولی الان از روز ۱۲ پریودی سینه های من درد میکنه و نوکش خیلی می سوزه  از دیروز هم معده درد خیلی شدید گرفتم به نظرتون اینا علائم چیه دارم زود پریود میشم؟امروز روز شانزدهم پریودی هستم .

منم یبار از تخمک گذادیم تا تایم پریودیم سینه هام ب شدت درد میکرد.چیزی نیس.بخاطر تخمک گذاری هم میشه.ب ...

یعنی انقدر زود شروع به درد گرفتن می کنه من تا حالا اینجوری نشده بودم . مرسی عزیزم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی انقدر زود شروع به درد گرفتن می کنه من تا حالا اینجوری نشده بودم . مرسی عزیزم 

ببین هورمونا همیشه توو ی حالت نیستن.تغییر فصل افزایش سن همه اینا تاثیر میذاره.حتی استرس هم میتونه باعثش بشه.منم ک اون حالت توو اون سیکلم اتفاق افتاده بود تا ب اونموقع اونجوری نشده بودم ک بعدش سر تایمم پریود شدمو دردا رفتن