2777
2789

عالییییییه 

چند تا دسر و ژله خوشگل هم درست کن

تیکر دوست دارم😊دوبار باردارشدم ولی سقط شدن چون مشکل ناهنجاری مغزی داشتن و ژنتیکی بود دکترا بهم گفتن نباید به روش طبیعی باردار بشم چون دوباره جنینام مشکل دار میشن و باید سقط کنم ولی من امیدم به خدا هست میدونم که منم یه روزی مادر بچه های سالم میشم...خداجونم کی میشه    رَبِ لا تَزَرنی فَرداً وَ اَنتَ خَیرُالوارِثین خدایا ممنونم ازت که میخوای این هدیه را بهم بدی😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دلمه بادمجون چیه ؟ 

دو تا غذا شد که توش بادمجونه یکیشا عوض کن یچی دیگه کن . 

نون تست و ژامبون و کاهو و خیار شور و گوجه و سس بعدم یه نون دیگه بزار روش و خلال دندون بزن توش ک باز نشه 

لایک نکن دوست عزیز ❤

بنظرم سالاد سزار و غذای این مدلی هم توی سفره داشته باش بعضیا از فرنگ میان سالاد خورن. برنج هم در حد یک کاسه ماست خوری کوچیک میتونی خوشگل و قالبی برای هر نفر بذاری.

اگر میخوای سنتی درست کنی چرا آش درست نمیکنی. با دلمه موفقم. 

اسنک مرغ 

ته چین مرغ و بادمجون 

کوفته تبریزی 

دلمه های مختلف درست کن و داخل یه طرف بچین مثل دلمه ی گوجه د فلفل دلمه ای د بادمجون د قارچ د برگ مو

من خیلی خوشبختم از وقتی که یاد گرفتم هر چیزی در درونم هست را نشان دهم. من تمام احساساتم را دوست دارم و اطرافیانم را نسبت به آنهاآگاه میکنم.احساسات عزیزم بازی قایم باشک ما تمام شد.ترس عزیزم مرسی که مرا یاری میکنی خشم مهربانم مرسی که هستی ناراحتی عزیزم چه خوب که هستی دل شکستگی باشکوهم چه خوب که منفی های زندگیم را بهم نشان میدهی. شادی ' خوشحالی `دل خوشی `نفرت `و........

بجای الویه سالاد سیب زمینی هم میتونی درست کنی، اگه از طعم شوید تازه و کرفس خوشت میاد

سیب زمینی آبپز شده و نگینی خورد شده،،،، کرفس حلقه حلقه شده، خیارشور خورد شده، شوید تازه ریز خورد شده، پیازچه حلقه شده، نمک و فلفل و سس مایونز، و کمی آبلیموی تازه،،، همه رو مخلوط کن و بذار چندساعت تو یخچال بمونه ،،، طعمش بینظیره

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.

الویه و کشک بادمجون خوبه درهرصورت لذیذ میشه

لازانیا درست کن حتمااااا جایگزین یکی‌شون کن

بقیه مث پیش‌غذان ولی لازانیا غذای کامله شیکم هس

دختـرے در مـن ساز امیـدوارے مینوازد...