2777
2789

من یه دختر 17 روزه داره که به خاطر عفونت تنفسی 10 روز اول تولدش رو توی آن ای سی یو بستری بود من خونه شیرم رو میدوشیدم و و توی سرنگ براش می‌بردم وقتی مرخص شد شب اول خیلی گرسنه و ب بحال بود  شیر نمی‌خورد یعنی به هیچ وجه سینه نمیگرفت وقتی طرف دهنش می‌بردم آنقدر گریه میکرد که قند خونش میفتاد منم مادرم و طاقت دیدن بی قراری و گرسنگیشو نداشتم ب شیر خشک. پناه بردم اوایل قرار بود سعی کنم سینم و بهش بدم و فقط شب ها شیر خشک بخوره ولی یک هفتس هرچی تلاش می‌کنم بی فایدس چون مجبورم شیرم رو بدوشم و تو شیشه بهش بدم داره کم میشه و الان فقط میتونه 2 3 وعده تو روز شیر خودمو بخوره خیلی ناراحتم هنه اذیتم میکنن و فک. میکنن تنبلی میکنم و سرزنشم میکنن افسردگی گرفتم منم مثل هر مادر دیگه ای آرزو داشتم ب بچم شیر خودمو بدم ولی چی کار کنم که نشد حالا شما بگید شیر خشک آنقدر بده؟ انقد بچه رو ضعیف میکنه؟ آنقدر بی خاصیت؟ اگر مجبور شدم شیر خشکش کنم چی؟ راهی سراغ دارید بتونم کاری کنم سینه بگیره؟ ممنون عشقا

یه چیز دیگه صورت دخترم پر از جوش های ریز و قرمز سر سفیده که تیکه ای روی صورتش زده هی سرخ میشه دوباره نرمال میشه هی میگن گرمیه ولی در صورتی که من  گرمی خور نیستم واسه چیه؟ بچه های شمام اینطوری شدن؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

افکار چرت قدیمی. تنها فرق شیر خشک با شیر مادر اینه شیر مادر آنتی اکسیدانش بیشتر و شاید بچه کمتر مریض شه. ولی دخترم یک سالش تاحالا سرما نخورده. یک سالگی قدش ۸۲ بود و وزنش ۱۲. از ۹ ماهگی هم راه رفت.‌ ۵ماهگی دندون درآورد. بنظرم اصلا بچه ضعیف نیست

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...

عزیزم این حرفا چیه میزنی؟ کی گفته شیرخشک بدرد نخوره،من دوقلو دارم ۴۰ روزه هردو شیرخشک میخورن،من کلا شیر نداشتم اونی که مزخرفه شیر مادره نه شیر خشک،شیر مادر زردی که میاره،نفخ که میاره،درست وحسابی هم که ویتامین نداره یعنی مادر اصلا ویتامین خودش درست نمیخوره که به بچش بره،اما شیرخشک سرشار از ویتامینه فقط هزینه داره اونم فدای یه تار موشون مگه قراره چند بار بزایم

اولا شیر خشک در موقع لزوم بد نیست

این ضعیف و این حرفها هم چرته اهمیت نده

ولی من بچم سینه نمیگرفت شیرخشک میریختم روی سینه میگذاشتم دهنش که زیاد شیر بره دهنش

تا کم کم عادت کرد مک بزنه

یعنی یکی بشینه کنارت شیر خشک کم کم بریزه روی سینه که بچه مک بزنه زیاد

ولی درهرحال نگرفت هم نگرفت

من هر دوتا بچمو هم شیر خودم دادم هم شیر خشک

البته سر دومی شیرم کمه بیشتر شیر خشک میدم

بچه های من ک مشکلی نداشتن و ندارن و اتفاقا سالی یبارم دکتر نمیبرمشون

اگه نتونی اشکال نداره شیر خشک و شیر خودتو باهم بده

سر سینتو یکم آب قند بزن بده شاید بگیره کم کم

انسان بودن خود به تنهایی یک دین خاص است که پیروان چندانی ندارد.                                                 نهایت فرومایگیست اگر رفتار آدمی منحصر به ترس از تنبیه یا امید به پاداش باشد.                                      لطف کنید اگه تونستید برای حاجتم یک صلوات بفرستید ممنونم🙏
یه چیز دیگه صورت دخترم پر از جوش های ریز و قرمز سر سفیده که تیکه ای روی صورتش زده هی سرخ میشه دوباره ...

شاید به پروتین گاوی حساسیت داره. به دکترش بگو

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...

من هم شیر خودمو دادم هم شیر خشک 

الان از شیر خودم گرفتم دکتر بهم گفت شیر پاستوریزه نده بجاش شیر خشک مخصوص بچه های دو سال بع بالا بده 

چرا بد باشه 

بعضیا تعصب الکی دارن 

من خودم با شیر خشک بزرگ شدن صحیح و سالم شوهرم با شی مادر بزرگ شده همش مریض و یه جاش درد میکنه پس ربطی نداره 

نه خیلی هم بد نیست ببین کمکی بده بهش

شاید شیرت کمه فکش خسته میشه هی مک بزنه

تو که خودت میدونی از تنبلیت نیست حرف بقیه هم واست مهم نباشه بده،بچه گرسنه بمومه خوبه؟؟؟ولی شیر خودتم با ی ترفندی بده بلاخره هیچی شیر مادر نمیشه

افکار چرت قدیمی. تنها فرق شیر خشک با شیر مادر اینه شیر مادر آنتی اکسیدانش بیشتر و شاید بچه کمتر مریض ...

دختر من دیگه خانومی شده۹سالشه.شاید دوسال یبار سرما بخوره.خیلی قوی و سالمه ماشالا.برخلاف اکثر بچه های فامیل که شیرمادر خوردن و همیشه مریضن