بچه ها دوسته صمیمیم یکسال عقد بود.شوهرش یه شهر دیگست که قرار شد بعد از عروسی بره اون شهر پیش مادرشوهرش اینا زندگی کنه.خیلی اذیتش کردن حتی شبه عروسیش خانواده دوستم رفتن اون شهر و غریب بودن انوقت دوستمو خانوادشو گذاشتن پشت در...
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
این را توی کله ات فرو کنکه زن ها با مردی که دوستش دارند ازدواج نمی کنند!زن وقتی دید کارد به استخوان رسیده و لازم است برای آینده اش یکی را انتخاب بکند، آن وقت می گردد و مردی را پیدا می کند که حدس می زند پدر خوب و شوهر خوبی از آب در می آید و می شود بهش تکیه کرد.فهمیدی؟وگرنه عشق حس خوشایندی است که امروز هست و فردا نیست
زن بودن خیلی قشنگه چیزیه که شجاعت تموم نشدنی می خواد، جنگی که پایان نداره خیلی باید بجنگی تا بگی وقتی حوا سیب ممنوعه رو چید گناه به وجود نیومد اون روز یک قدرت با شکوه بوجود اومد که بهش می گن نافرمانی.