2777
2789

سلام...‌‌

من یه کرمی گرفتم چند وقته همش می‌خوام دس ببرم تو صورت و خودم.....

یه مدت ب هیکلم گیر دادم رژیم گرفتم کلی لاغر کردم شدم باربی.....قد۱۷۰ وزن ۶۳....

الآنم گیر دادم ب صورتم.....دماغمو قبلاً عمل کردم.......

الان کرم افتاده توم ک برم پلکامو جراحی کنم پفشو بردارم وگربه ایش کنم.......یا دوتا جای آبله مرغون صورتمو سابسیژن کنم درشون بیارم......لبامو ک می‌خوام ژل بزنم ۱۰۰٪....کرم افتاده زاویه فک و چونه هم بزنم!....شایدم گونه هم زدم.....تازه می‌خوام ابروهامم فیبروز کنم...موهامم یه تغییر رنگ اساسی بدم

کممممک آخرش میترسم پلنگ مصنوعی بشم...

اینم بگم اعتماد ب نفسم پایین نیست نمی‌دونم چه کرمیه ک همش می‌خوام با خودم ور برم 

اقا لایک نکنید اه......

بکوب و بساز دیگه

یه معلم دینی تو دبیرستان داشتیم ، میگفت اگه یه مرد تو خیابون صداتون کرد ، نگین بله ! بگین  هان .  شاید همون لحظه داشته صیغه میخونده!                                                        اون اولین درس زندگیم بود ..😂🤭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم طبیعی قشنگتره

همیشه بدون

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن

تو بری استخر رو اب میمونی! 

پلاستیکی! 

تیکر بارداری نیست...دخترم👩زمستانم با تو بهار است⚘تو امید فرداهای منی؛محرم راز منی، تک گل باغِ منی.دردانه منی و من،از دوست داشتنت کوتاه نمی آیم😍