2777
2789
عنوان

روغن تراپی برای موهای آسیب دیده

1920 بازدید | 5 پست

سلاممم ب همه

ی سوال دارم ازتون

من ژنتیکی موهام پرپشت و لخت بود بدون موخوره و شوره و...

ولی چند سالی میشه که موهام خشک شده ، وز شده ، فر شده و خیلی بدترکیب شده

دو ، سه سالی هم هس ک مهر و یا آبان موهامو تا بالای گردن کوتاه میکنم تا موخوره ها بره ولی دوباره با گذشت چند ماه برمیگرده ب حالت قبل

علاوه بر اون جلوی موهام قسمتای کناریش ریخته و خالی شده ولی موهای ریز ریز جلوش هست

موهامو تا حالا رنگ نکردم ولی از سر بچگی قبلا زیاد با موهام بازی میکردمو صاف و فرش میکردم 

ی بار خنگی کردم دادم یکی از اقوام ک موهامو کوتاه کنه(آرایشگر نبود) اونم با تیغ کوتاه کرد و کم پشتش کرد و حالتش داد بعد اون انواع اقسام موخوره تو سرم پیدا شد و منقرض نشدن

بعد درس و کنکور و اینا وارد متجرا شدنو من کلا بیخیال موهام شدم و دنبال درمانش نرفتم

حالا ی پیج پرطرفدار تو اینستا پیدا کردم ک خیلی ها هم از روغناشون نتیجه گرفتن 

میخوام بعد کوتاه کردن موهام و از بین بردن جاهای آسیب دیده و فرستادن عکس موهام براشون و بعد تشخیص مشکل از اونجا روغن تهیه کنم

البته من نمیدونم طبع سرم چی هست و کجا میشه تشخیص داد

کسی تجربه ای در این باره و روغن تراپی و... داره؟؟

موهای ریخته شدتون برگشته؟؟و یا موهاتون درخشان تر و پرپشت تر شده؟؟؟

Hayal kurmak guzeldir...hayal kur ve hayallerinin peşinden koş...elbet ki başaricaksin

سلام برو دکتر طب سنتی خوب و حاذق

تشخیص میدن احتمالا طبع خودت و موهات و کارهایی ک باید بکنی رو

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس    
سلام برو دکتر طب سنتی خوب و حاذق تشخیص میدن احتمالا طبع خودت و موهات و کارهایی ک باید بکنی رو

آهان ممنون ازتون💕❤

چیکار میکنن؟؟

چطور تشخیص میدن؟؟

Hayal kurmak guzeldir...hayal kur ve hayallerinin peşinden koş...elbet ki başaricaksin

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آهان ممنون ازتون💕❤ چیکار میکنن؟؟ چطور تشخیص میدن؟؟

تست میگیرن میفهمن، یابررسی ساده ظاهرت و موهات

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1479603/کم-پشتی-مو?page=3

این تاپیکو بخون، حرفای شیوانا

خیلیا جواب گرفتن ازترکیبی ک گفته روغن زیتون، نارگیل و حنا

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس