2777
2789
عنوان

ویار به همه چیز

180 بازدید | 26 پست

از هفته ششم تا الانکه هفته دوازدهم است ویار دارم میوه هم نمی تونم بخورم کی مثل من است کی تموم میشه?   

خدایا اگر گاهی به جای تو درگاه دیگری را زدم ببخش مرا شرمسارم... خدا دوستت دارم 😘😍برای نی نی ام آرزوی سلامتی دارم دخترم عاشقانه دوستت دارم عشق من و بابایی. 😍همسرم و عشق اولم دوستت دارم سالم باشی همیشه 

از نظر اعصاب و روح و روان 

همه چیزت اوکی هس؟؟؟

وزن اولیه ۶۶🥲 وزن هدف ۶۰🫠خب شدم ۵۹.۸۰۰🤩 فقط تو یک ماه اونم بدون ورزش، فقط با کالری شماری🫣 هدف بعدیم ۵۸ هست🙂‍↕️ قد ۱۶۰. شدم ۵۶، ولی الان با ریزش مو درگیرم😂😂😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم اینجوری بودم  تا هفته ی ۲۰

هیچی نمیتونستید بخورید بعدش خوب شدید!? 

خدایا اگر گاهی به جای تو درگاه دیگری را زدم ببخش مرا شرمسارم... خدا دوستت دارم 😘😍برای نی نی ام آرزوی سلامتی دارم دخترم عاشقانه دوستت دارم عشق من و بابایی. 😍همسرم و عشق اولم دوستت دارم سالم باشی همیشه 

هرکی یه روزی داره

هی بهتر میشی غصه نخور 

امپول نوروبیون بزن

کیبورد گوشیم کلمات رو اشتباه تایپ میکنه منم توان سر کله زدن باهاش رو ندارم پیشا پیش بخاطر غلط املایی عذر میخوام
هرکی یه روزی داره هی بهتر میشی غصه نخور  امپول نوروبیون بزن

خیلی حالم بده هر چی بخورم احساس تهوع میکنم بالا میارم 

خیلی حالم بده هر چی بخورم احساس تهوع میکنم بالا میارم 

حال منو این امپول خیلی بهتر میکرد

کیبورد گوشیم کلمات رو اشتباه تایپ میکنه منم توان سر کله زدن باهاش رو ندارم پیشا پیش بخاطر غلط املایی عذر میخوام
از نظر اعصاب و روح و روان  همه چیزت اوکی هس؟؟؟

با این حالم روح و روانم خرابه همش ترس خوردن دارم 

ان شا الله زود رفع میشه عموما تا سه ماهگی میره 

اگر شدید باشه دکتر دمیترون ضد تهوع میده دوزشم دکتر میگه 

ولی کلا ویتامین ب۶ ضد تهوع هست و سیرابی منبع ویتامین ب۶ 

ببین من کی بودم که تا هفت ماه تهوع رو داشتم