2777
2789
عنوان

سقط و پریود

682 بازدید | 16 پست

دوستان دوسال قبل شوهرم فوت کرد پنج ماه بود ازدواج کرده بودم دوروز قبل فوتش فهمیدیم حامله هستم وقتی مرد خونوادش ب زور سقطش کردن. بعد از اون دیگه پریود نشدم فقط ی بار تازگی اونم به زور قرص و دارو. ب نظرتون میتونم دوباره حامله شم یا اصلا باز پریود میشم؟ 

حسرت هیچی رونخورید قسمتتون باشه میشه...قسمتتون هم نباشه اگرم بشه موندنی نیس.مثل بچه من که خدا داد وبندش ازم گرفت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب چرا دکتر نرفتی

چی بگم والا گفتم شاید لازم نباشه این زنای فامیل هی میگفتن طبیعیه چون ب زور سقطش کردن دیر پریودت برمیگرده

حسرت هیچی رونخورید قسمتتون باشه میشه...قسمتتون هم نباشه اگرم بشه موندنی نیس.مثل بچه من که خدا داد وبندش ازم گرفت
نه عزیزم باید بری احتمالا با یه قرص رفع میشه مشکلت 

مرسی گلم راستش این یه بار که به زور قرص پریود شدم چهل روز قبل بود. ینی چهل روز قبل پریود شدم بعدش اقدام کردم واس حاملگی دیگه پریود نشدم باز. الانم چند روزه علایم حاملگی دارم پس ینی پریود نشدنم واس همون سقطه یا ممکنه حامله باشم😢

چند ماهه پریود نشدین

از دوسال قبل ک شوهرم فوت کرد وسقطش کردن بچمو پریود نشدم تا چهل روز قبل ک با قرص پریود شدم. بعد از اون اقدام کردم و باز پریود نشدم الان نمیدونم واس همون سقطه ک نمیشم یا حامله هستم😢

احتمال بارداری هم هست خوب یه بی بی میزدی دیگه ربطی به سقط نداره بعد از این مدت

اخه پنج روزگذشته از پریودم میگن ی هفته باید بگذره تانشون بده

نشون میده خیلی ها تو نی نی سایت یه روزم بعد از موعد زدن و نشون داده ببزن انشالا بارداری برات دعا میک ...

فداتشم خدا از دهن تو بشنوه انشاالله توم ب مرادت برسی🤲🥰😘

مرسی عزیزم انشالاا خدا به هردومون دو تا دسته گل ناز بده اول به شما بعدم به من 

ایشالا فردا پس فردا جفتمون عکس بی بی چکمونو بذاریم ک مثبته😘🥰🥰😍😍