2777
2789
یعنی میشه توضیح بدی امروز که جمعه بود اول کیزصبحونه خورد؟ چون میگی قهر بودین.. کی چایی درست کرد؟ چون ...

من رفتم چايي درست كردم تو آشپزخونه خوردم صبونمو اونم بعد من رفت خورد بدون هيچ كلامي چندساعت پيشم رفت ناهار خورد منم بعدش كه از تو آشپزخونه رفت بيرون رفتم خوردم.شانس آورد از ديروز كلي غذا مونده بود وگرنه من نميپختم هيچي.زده تو دهنم لبم بادكرده چشمم باد كرده خفننن ولي كبود نشده.امروز مامانم هرچقدر گفت بيا اينجا گفتم نميتونم مريضم اگه منو ميديد دق ميكرد😭😭😭😭هيجاهم نميتونم از دردام بگم😭😭😭😭

ببین من همه چی درست میکنم روگازه دیگه، خودم کااااامل میخورم، یاجلو تی وی یامیبرم تواتاقم بادخترم میخورم، هرچیزی هم دلم بکشه فوری میخرم، اصن توقهرام بیشترولخرج میشم، آروم میشم وقتی به خودم حال میدم، تازه غذاهم کم درست میکنم که خودمودخترم بخوریم تموم شه، باابنکه ناهارمیبره سرکار اماااا شده تادوهفته غذانپختم براش که ببره، ولش کنننن مردک رو 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برا خرید خودتون پول دارین؟ 

خرج خونه که هست ازهمون دیگه، شده مرغ نمیخرم اون ماهو امابه خودم حال میدم میخوایت ناراحتم نکنه والا، همیشه بهش میگم منوناراحت کنی باخرید آروم میشم فقط حالاناراحتم کن هی 

من رفتم چايي درست كردم تو آشپزخونه خوردم صبونمو اونم بعد من رفت خورد بدون هيچ كلامي چندساعت پيشم رفت ...

بعدش ظرفای ناهار و صبحانه روکی جمع کرد شست؟. بعد یعنی اوندخودش رفت گرم کرد غذا خورد؟ 

شما کلا تو اتاق بودین بیرون نیومدین؟ یا اون؟

بعدش ظرفای ناهار و صبحانه روکی جمع کرد شست؟. بعد یعنی اوندخودش رفت گرم کرد غذا خورد؟   شم ...

نشستم همونجوري تو سينكه.وقتي اون ميخورد من نرفتم وقتيم من غذا ميخوردم اون نيومد.بله خودش گرم كرد تو ماكروفر 

یعنی پول خرج خونه دست شماست تو کارت شماست؟ 

آره دیگه خرج خونه دست منه، چون خودش سرکاره تاعصری، یهو مهمونی چیزی بیاد چیزی خونه نباشع نمیشه صبرکنم تاازسرکاربیاد بگم برو خرید چای وروغن واینا که، دست خانوماباید باشه 

نشستم همونجوري تو سينكه.وقتي اون ميخورد من نرفتم وقتيم من غذا ميخوردم اون نيومد.بله خودش گرم كرد تو ...

شوهر من انقد میره میاد حالمو بهذهم میزنه.. نمیذاره دو دقیقه ریخت شو نبینم