bonoso مدیر عضویت: 1398/02/04 تعداد پست: 1985 عنوان بچه ها یه سوال شما اگه دعوا کنین باشوهرتون دو روز ن ناهار بخورین نه شام نه صبحانه درست | مشاهده متن کامل بحث + 359 بازدید | 42 پست شوهرتون میاد چیزی بگه مثلا برو یه چیزی بخور یا تو چیزی نخوردی... ( مثلا دلسوزی کنه یا حواسش باشه و..)؟ یا ککشم نمیگزه؟ 1398/08/03 | 20:13 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
dokhtareazari عضویت: 1398/02/24 تعداد پست: 1694 یعنی میشه توضیح بدی امروز که جمعه بود اول کیزصبحونه خورد؟ چون میگی قهر بودین.. کی چایی درست کرد؟ چون ... من رفتم چايي درست كردم تو آشپزخونه خوردم صبونمو اونم بعد من رفت خورد بدون هيچ كلامي چندساعت پيشم رفت ناهار خورد منم بعدش كه از تو آشپزخونه رفت بيرون رفتم خوردم.شانس آورد از ديروز كلي غذا مونده بود وگرنه من نميپختم هيچي.زده تو دهنم لبم بادكرده چشمم باد كرده خفننن ولي كبود نشده.امروز مامانم هرچقدر گفت بيا اينجا گفتم نميتونم مريضم اگه منو ميديد دق ميكرد😭😭😭😭هيجاهم نميتونم از دردام بگم😭😭😭😭
گنجیشک عضویت: 1396/11/13 تعداد پست: 3237 ببین من همه چی درست میکنم روگازه دیگه، خودم کااااامل میخورم، یاجلو تی وی یامیبرم تواتاقم بادخترم میخورم، هرچیزی هم دلم بکشه فوری میخرم، اصن توقهرام بیشترولخرج میشم، آروم میشم وقتی به خودم حال میدم، تازه غذاهم کم درست میکنم که خودمودخترم بخوریم تموم شه، باابنکه ناهارمیبره سرکار اماااا شده تادوهفته غذانپختم براش که ببره، ولش کنننن مردک رو
bonoso مدیر استارتر عضویت: 1398/02/04 تعداد پست: 1985 ببین من همه چی درست میکنم روگازه دیگه، خودم کااااامل میخورم، یاجلو تی وی یامیبرم تواتاقم بادخترم میخ ... برا خرید خودتون پول دارین؟
گنجیشک عضویت: 1396/11/13 تعداد پست: 3237 برا خرید خودتون پول دارین؟ خرج خونه که هست ازهمون دیگه، شده مرغ نمیخرم اون ماهو امابه خودم حال میدم میخوایت ناراحتم نکنه والا، همیشه بهش میگم منوناراحت کنی باخرید آروم میشم فقط حالاناراحتم کن هی
bonoso مدیر استارتر عضویت: 1398/02/04 تعداد پست: 1985 من رفتم چايي درست كردم تو آشپزخونه خوردم صبونمو اونم بعد من رفت خورد بدون هيچ كلامي چندساعت پيشم رفت ... بعدش ظرفای ناهار و صبحانه روکی جمع کرد شست؟. بعد یعنی اوندخودش رفت گرم کرد غذا خورد؟ شما کلا تو اتاق بودین بیرون نیومدین؟ یا اون؟
bonoso مدیر استارتر عضویت: 1398/02/04 تعداد پست: 1985 خرج خونه که هست ازهمون دیگه، شده مرغ نمیخرم اون ماهو امابه خودم حال میدم میخوایت ناراحتم نکنه والا، ... یعنی پول خرج خونه دست شماست تو کارت شماست؟
bonoso مدیر استارتر عضویت: 1398/02/04 تعداد پست: 1985 شوهر من که این بود دارم ولش میکنم تو به چی دل خوش کردی خواهر ولش کن مرتیکه رو اتفاقا به خودت برس خوش ... چرا دارین ولش میکنین ؟
dokhtareazari عضویت: 1398/02/24 تعداد پست: 1694 بعدش ظرفای ناهار و صبحانه روکی جمع کرد شست؟. بعد یعنی اوندخودش رفت گرم کرد غذا خورد؟ شم ... نشستم همونجوري تو سينكه.وقتي اون ميخورد من نرفتم وقتيم من غذا ميخوردم اون نيومد.بله خودش گرم كرد تو ماكروفر
گنجیشک عضویت: 1396/11/13 تعداد پست: 3237 یعنی پول خرج خونه دست شماست تو کارت شماست؟ آره دیگه خرج خونه دست منه، چون خودش سرکاره تاعصری، یهو مهمونی چیزی بیاد چیزی خونه نباشع نمیشه صبرکنم تاازسرکاربیاد بگم برو خرید چای وروغن واینا که، دست خانوماباید باشه
bonoso مدیر استارتر عضویت: 1398/02/04 تعداد پست: 1985 نشستم همونجوري تو سينكه.وقتي اون ميخورد من نرفتم وقتيم من غذا ميخوردم اون نيومد.بله خودش گرم كرد تو ... شوهر من انقد میره میاد حالمو بهذهم میزنه.. نمیذاره دو دقیقه ریخت شو نبینم
dokhtareazari عضویت: 1398/02/24 تعداد پست: 1694 شوهر من انقد میره میاد حالمو بهذهم میزنه.. نمیذاره دو دقیقه ریخت شو نبینم منكه اصلااا بهش نگاه نميكنم بيش از حد دلم شكسته.همش تو نيني سايتم اگه اينجا نبود دق ميكردم
opo عضویت: 1397/01/03 تعداد پست: 17653 برو یه سوپ بخور عزیزم ، اینم ناز کشی من 😹😹😹 ممنون عزیزم وزن اولیه۸۳☹️ وزن هدف اول۷۵ 😘هدف دوم ۷۰🤩🤩🤩🤩