2777
2789
عنوان

اقدام ب بارداری

252 بازدید | 53 پست

دوستان عزیز ک قصد نینی دار شدن دارن و دارو میخورن بیان 

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی،خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ،بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی،فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم،اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی،احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یدونه پسر دارم ک ۹ سالشه ،برا بچه دوم اقدام میکنم،این ماه لتروزول خوردم با سه تا آمپول و ۱۱ پری سونو واژینال و ۴ تا فولی خوب و اقدام داشتم

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی،خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ،بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی،فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم،اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی،احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم😍

میشی عزم نگران نباش من سر بچه اولم سه سالو نیم تحت درمان بودم با قرص و امپول شدم چ دارویی مصرف کرده بودی سایز فولیهات چند بود؟

منم اقدامیم که امروز پری اومد و روزم خراب شد 😭😭😭😭 خیلی دوست دارم بدونم مشکل از کجاست ؟؟؟؟

چند وقته اقدامی 

شـوهـرم تنهـا آرامـش زندگیمـه💏                          🌼ما شآءَ اللَّهُ لاحَوْلَ وَلا قُوَّةَ الّا بِاللَّهِ🌼
من یدونه پسر دارم ک ۹ سالشه ،برا بچه دوم اقدام میکنم،این ماه لتروزول خوردم با سه تا آمپول و ۱۱ پری س ...

انشااله ک بگیره.من دخترم یکسال و نیمه فعلا متفورمین و دوفاستون میخورم.دوفاستون ک امروز روز اخرش بود.25سیکلم..چن روزه تخمدونام درد میگیره و ول میکنه و سردرد داشتم امروز .چن روز پیش بعد نزدیکی ی کم لک تو شلوارم دیدم.پلی کیستیک هستم نمیدونم میشه با این شرایط حامله باشم یا بخاطر دوفاستونه ک این علایم داشتم

من اینماه ۴ تا فولیکول 21,19,20در تخمدان چپ،و ۲۳ تخمدان راست داشتم و آمپول هاش سی جی زدم 

من الان چند ماهه هر دکتری میرم لتروزول میده که از روز ۴ بخورم روزی دو تا . بعد روز ۱۳ هم برم سونو فولی . هر ماه هم این تکرار میشه . فولی هام هم خوبه . هر ماه ۳ یا ۴ تا فولی داشتم بین ۱۸ تا ۲۴ بوده سایزشون . دیگه خسته شدم . چرا دکترا نمیفهمن . حتما یه مشکلی هست دیگه . شاید باید داروی دیگه ای مصرف کنم . 

انشااله ک بگیره.من دخترم یکسال و نیمه فعلا متفورمین و دوفاستون میخورم.دوفاستون ک امروز روز اخرش بود. ...

عزیزم منم دقیقا روز 25 پریودمه.  پریروز ی لک دیدم بعد نزدیکی.  دیشبم زیر دلم مثل پریودی درد میکرد

منم متفوورمین و دوفاستون میخورم.  خداکنه باردار باشم اما امیدی ندارم🙁

لایک نکن 🚫🚫🚫باردار نیستم. به امید خدا تیکر رو گذاشتم تا واقعی بشه.میدونم ناامیدم نمیکنه👆
آره تا دلت بخواد دکتر رفتم .هیچی حالیشون نیست . بازم دنبال دکترم . 

مشکلت چی؟؟؟

تنبلی تخمدان داری؟

سونو 

شـوهـرم تنهـا آرامـش زندگیمـه💏                          🌼ما شآءَ اللَّهُ لاحَوْلَ وَلا قُوَّةَ الّا بِاللَّهِ🌼
مشکلت چی؟؟؟ تنبلی تخمدان داری؟ سونو 

نه ندارم . پارسال بچه ام رو از دست دادم زایمان زودرس دلشتم . ازون موقع همه چیزمو دایم چک میکنم . پرولاکتین و تنبلی و... سونو هم میرم میگن همه چیز نرماله ضخامت رحم و تخمدان و همه چیز . فولی هامم میگن خوبه . موندم چیکار کنم . به نظر شما برم دکتر نازایی ؟