2777
2789
عنوان

از حرف و نگاه های مردم تو عروسی میترسم

| مشاهده متن کامل بحث + 1071 بازدید | 72 پست
این چه حرفیه قسمت هر کسی از اول مشخص شده فردی که قراره با تو ازدواج کنه هنوز شرایط ش جور نشده.و هیچ ...

مگه قسمتو خود ادما نمیسازن ؟ الان این همه حرفو حدیث پشتمه واقعا تو ایندم تاثیر نداره ؟

بهتر تو ک نخواستیش الان راحت شدی ک 

این خیلی رو دلم سنگینی میکنه که به خاطر کسی که نمیخواستمش انقد حرف پشت خودمو خانوادم باشه . مردم که نمیدونستن من نمیخوامش میگن نخواستنش 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه قسمتو خود ادما نمیسازن ؟ الان این همه حرفو حدیث پشتمه واقعا تو ایندم تاثیر نداره ؟

نه من معتقدم قسمت رو خدا می سازه.ازدولج خودم و اطرافیانم واقعا قسمت بود.واقعا.

نه تاثیر نداره.

اونی که خدا خواسته و مقدر کرده برات به موقع ش میاد مطمئن باش.یکی بهتر از اون که تو فکرش رو بکنی

تیکر پسردار شدنمه.دعا کنید واقعی بشه خداجووونم ؛تو رو به آبروی ۵تن آل عبا؛به جان ابوالفضل به تنهایی حسین به لب های تشنه رقیه و سکینه به گریه های بی تاب علی اصغر یه پسر سااالم و صآلح و خوشبخت نصیب منو شوهرم کن
من کاملا میفهممت زندگی منم شبیه توعه  با این تفاوت ک واسه تو پسر عموته واسه من یکی دیکه ازاقوا ...

ما هم الان در ظاهر باهم مشکلی نداریم . بگو بخند داریم و رفتوامد داریم ولی همش ظاهره حداقل از طرف من اینطوریه . نمیتونم ببخشمشون 

قضیه مشابه داشتم رفتم عروسیش از زنشم بهتر بودم چششون دراومد  خودت مهمی برو خانوم باش از بالا ب ...

حفظ ظاهر مبتونم بکنم ولی واقعا دلم شکستس . شمام تو دلتون ناراحت بودید ؟ اخه من واقعا حالم بده نمیتونم هضم کنم . شبا خواب ندارم از فکر شب عروسی 

اتفاقا عزیزم بخند خوشحال باش برقص که اگه همه نگاها روت باشه بگن نگاها طوری نباشه ک اذیت بشی یا بگن ب ...

میتونم حفظ ظاهر کنم . حتی اگر قبلا با خانواده عموم بگو بخند نداشتم از موقع عقدشون بیشتر با خانوادشون بگو بخند دارم ولی دلمو چیکار کنم . اینکه تو عروسی به خاطر کسی که نمیخواستمش حرف پشت سرم باشه، نگاه دنبالم باشه  این واسم زیادیه  . این حس بد تو دلم داغونم کرده 

منم خیلیسختی کشیدم خیلیحرف پشتم بود خیلیحرف خوردم خیلی خردشدم دلم شکست ولیالان ک چن سال میگذره تازه ...

حی خیلی بدیه . رو همه خونواده ادم تاثیر میذاره . خداروشکر که به حکمت خدا رسیدی . انشاءالله همیشه خوشبخت باشی و دلت شاد 

مردم کاره ای نیستن خداوندنیمه گمشده همروتوزمان خودش کنارهم قرارمیده توروعموت خلق نکرده که آیندت دست ...

اخه خیلی واسم سخته که به خاطر کسی که نمیخواستمش حرف بخورم . نگاه روم باشه . حس حقارت دارم تو دلم 

حفظ ظاهر مبتونم بکنم ولی واقعا دلم شکستس . شمام تو دلتون ناراحت بودید ؟ اخه من واقعا حالم بده نمیتون ...

اره افتضاح بودم اما بعدا فهمیدم اونا بدتر بودن چون هنوز بعد دوسال با اینکه هیچوقت دیگه ندیدمشون سر من دعوا دارن

ی صلوات برای حل مشکلم مهمونم کنید😞....روزی که از تو جداشم روز مرگ خنده هامه 😭😭😭
هرجا حرفی شنیدید به مسخره بگیرید بگید مگه چه سالیه؟؟ این حرفا چیه حالا یکی من دنیااومدم یه چی گفته و ...

ظاهرو میتونم ولی هیچوقت جلو رو چیزی نمیگن . نگاه هایی که روم باشه .حتی میدونم اگر نگاه کسی هم عادی باشه بازم من حس بد میگیرم 

حتما برو  بهترین لباسو بپوش و بهترین آرایشگاه برو  توی عروسی هم خودتو شاد و خندان نشون ب ...

ظاهرو میتونم حفظ کنم بگم بخندم ولی حس بدی که از نگاها میگیرم چیکار کنم ؟ خیلی سختمه به خاطر کسی که نمیخواستمش حرف پشتم باشه 

نع...نداره....خودمم دلم گرفته حستبی استارتر دوقلو باردهرم ولی از بس گریه کردم...که نگووو..خیلی بدبخت ...

فقط میتونم وایت دعا کنم حال دلت خوب بشه . حال دل ادم که خوب باشه از پس همه مشکلات برمیاد