دخترم اگر عاشق شد...حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم!! میدانی؟؟ اگر انتخابش هم نادرست باشد رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده گرفتن دستهای عشقش پیرش کند!
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من بچه ندارم اینارو مامانم گفته شیرینی جات و حالت تهوع نداشتن یا حالت تهوع بدون بالا اوردن و زرنگ بو ...
من همینجوری بودم نی نی دختره
دخترم اگر عاشق شد...حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم!! میدانی؟؟ اگر انتخابش هم نادرست باشد رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده گرفتن دستهای عشقش پیرش کند!
من همش عاشق یه چیز ترش بودم مثل گوجه سبز نمک بزنم بخورم یا شکلات فرمند تو یه روز تموم میکردم و یا عاشق بادوم. پوستی بودم روش نمک باش بخورم الانم بارداری دووممه بارم دلم میخواد یا تا ۶ ماهی هیچی نمیتونستم بخورم جز میوه دلم زردالو میخواست و بازم دلم میخواد
ربطی ب علائم نداره،برا من پسره،حالت تهوع نداشتم ،ولی عاشق شوری و ترشیم،یکمم اوایل بارداری تنبل شده بودم الان بهتر شدم
بنده یک عدد واژینیسموس بودم ک بعد ۹ماه درمان شدم.بعد ۶ماه تنبلی تخمدان داشتم و منتظر نی نی بودم ک با دارو دوقلو باردار شدم سختیهاااا کشیدم الهی نذار هیچ زنی حسرت بچه به دلش بمونه .❤
مامان من اینارو گفته چون هم پسر داره هم دختر که من باشم 😉😉😉میگه سر دختر استفراغ داشتم و بیحال و ز ...
اصلا به علایم ربط نداره، بستگی به بدن هر شخص داره
بنده یک عدد واژینیسموس بودم ک بعد ۹ماه درمان شدم.بعد ۶ماه تنبلی تخمدان داشتم و منتظر نی نی بودم ک با دارو دوقلو باردار شدم سختیهاااا کشیدم الهی نذار هیچ زنی حسرت بچه به دلش بمونه .❤