2777
2789

چهارسال به پاش موندم...تشویقش کردم ب کار کردن و ادامه تحصیل بهش امید دادم و کلی همه جا پشتش بودم و هواشو داشتم

براش میمیردم اگ فقط ی سرماخوردگی ساده میگرفت من بدتر از اون مریض میشدم انقد ک غصه میخوردم..بقران قسم ک همه زندگیم بود عشق اولم بود و جز اون ب هیچکسی حتی نگاهم نمیکردم😔

اومد خاستگاری بابام مخالفت کرد حتی بخاطر رسیدن بهش خودکشی هم کردم😏

بابام راضی نشد و قرار شد فعلا دست نگه داریم

ولی اون دیگ علیه سابق نبود...دیگ مث قبل نمیگف تو همه کسمی و رفیقمی و عشقمی و همه چیمی میگف میخواد با رفیقاش بره پارک هرشب و قلیون بکشه میگف ک پسره و آزادیشو میخواد...نتونسم کنار بیام متنفرم از پسرایی ک هرشب با ی مشت دوست و رفیق پای قلیون و سیگار میشینن😔

گفتم ک میرم و اون ب راحتی قبول کرد...س روز بعد رفتنم رفت اینستا دایرکت یکی و بهش گف شماره بده بهش و باهم اشنا بشن و حرف بزنن

نمیدونست ک دختره رفیق منه😏ب جایی نرسید رابطشون و محض سرگرمی بود ولی داغون شدم

بدجوری منو شکست بی لیاقت حداقل ب حرمت چهارسال عشق و عاشقی انقد زود نمیرفتی دایرکت اینو اون برای تفریح و سرگرمی😏

"مَن میتونَم وَ موفق میشَم"پیش بِ سویِ بهترینا:)!

بی لیاقت بوده دیگه

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بی لیاقتتت حقشه یه دختر بشه زن زندگیش که محل سگ بهش نده بیخیال 

چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟                                 هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂                                  چیزی که وحشتناک بود حس می کردم                                                 نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده  💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست داره‌یه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.

الهی گلم 😔

میشه برای منم صلوات بفرستین برای خوب شدن ❤زندگیم❤ دعا کنین التماس دعا دارم💚                            اگه فرستادین بگین منم براتون صلوات بفرستم 

بمیرم عزیزم درکت میکنم

Md.collection24 ادرس پیج منه، مانتوهای خوشگل دارم به شما نی نی سایتیا هم یه کوچولو تخفیف میدم ، ممنون میشم با لایک و کامنت منو حمایت کنید تو اینستا ❤️❤️😍😍😍

حیف اون همه محبتی ک ریختم ب پات

تو اگ عاشق بودی هیچوخ منو ب رفیقات و این سرگرمی های زود گذرت نمیفروختی😏

همش اینستا و تلگرامشو چک میکنم دارم دیوونه میشم از دست خودم چیکار کنم بچه ها؟

"مَن میتونَم وَ موفق میشَم"پیش بِ سویِ بهترینا:)!