سلام خواهرزادم چهار روز هست دسشویی نمیکنه فقط درد حد ادرار اما پی پی اصلا میگه پشتم میسوزه چهارسالش هست مایعات و شیاف گلیسرین هم استفاده کرده اما همچنان دسشویی نکرد کسی راه دیگه ای سراغ نداره تا شنبه بریم دکتر ببینیم چی تجویز میکنه مرسی😑😑🖐️🖐️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
میخندمو دلگیرمو میبینمو میمیرمو از این دنیا بیزارمبیزارمو بیطاقتم بیتابی شد عادتم آروم آروم میبارم ****** ******* ******* زخمای این زمونه بیرحمه کسی درداتو نه نمیفهمهواسه اونی که بیشتر فهمید دیگه آروم شدن فقط وهمه , فقط وهمه
میخندمو دلگیرمو میبینمو میمیرمو از این دنیا بیزارمبیزارمو بیطاقتم بیتابی شد عادتم آروم آروم میبارم ****** ******* ******* زخمای این زمونه بیرحمه کسی درداتو نه نمیفهمهواسه اونی که بیشتر فهمید دیگه آروم شدن فقط وهمه , فقط وهمه
زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
فکر کردم میگی بچه4روزست گفتمخدایاچجور میگه پشتم میسوزه من پسرم یسالش بود از شیافت استفاده میکردم مدفوع میکرد زود وقتیم شیاف نداشتم صابون تمیز و ک هنوز تو پوشش بود یخوره ریز میکردم تو مقعد میذاشتم همون لحظه مدفوع میومد
خدایا شکرت برا اینکه ب بزرگترین خواستم ک ادامه تحصیلم بود رسیدم مهرماه1400 دانشجوام😍😍😍😍😍😍😍😍وزن شروع64200🙁🙁🙁🙁قد160 وزن هدف56😍😍😍😍😍