2777
2789
عنوان

با سرما خوردگی پسر ۱۱ماهم چ کنم؟

41 بازدید | 7 پست

گفتم ک دکتر بردم سیتریزین و دیفن هیدارمین و استامنیفون داد. فقط ابریزش و عطسه داشت

ی بار بهش ستیریزین دادم دیکه ندادم روزی یکی دو قلپ دمنوش اویشن و پونه دادم در طول روز ابریزش نداره اما صبح ها وقتی بیداره میشه ابریزش داره کبراش قطرعبینی بکیرم یا همون ستیزین بدم برا گلو دردش چیکتر کنم امروز حس کردم کمی گلوش کرفته

آنتی بیوتیک نداد؟ 

دوباره ببر بگو بده

همه ی دارو هاشو هم مرتب و سر ساعت بده

طی 1 هفته خوب میشه

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عطسه و آبریزش آنتی بیوتیک نمیخواد 

من هیچوقت جلو آبریزش رو نمیگیرم دکتر پسرم فوق تخصصه اصلا دارویی برا قطع آبریزش نمیده

گرم نگهش دار اسپری بینی براش بزن

حموم رو پر بخار کن ببرش بعد حموم ام‌گرررم نگهش دار و مایعات خیلیییییییی بهش بده قول میدم دو روزه خوبه خوب بشه

آنتی بیوتیک برا وقتیه که بچه بعد سه روز که از مریضیش میگذره سرفه خلطی و تب داشته باشه و حالش به جای بهبودی رو به بدتر شدن بره

عطسه و آبریزش آنتی بیوتیک نمیخواد  من هیچوقت جلو آبریزش رو نمیگیرم دکتر پسرم فوق تخصصه اصلا دا ...

اره خودمم موافقم.اسپری بینی قیمتش چنده اسم خاصی داره اگه خاستم بخرم