2777
2789

سوال: یک دختر اصفهانی چه حسی به خواستگار غیراصفهانی داره؟

چون برادر دوستم 2 بار رفته خواستگاری 2 دختر اصفهانی اصیل هر دوتاشون رد کردند.

پسره قیافه معمولی خوش اخلاق اما وضع مالی متوسط.پیمانی تو یک شرکتی کار میکنه.

یعنی 2500000 تومان حقوق  برای خانواده های اصفهانی اصیل یک آدم فقیر حساب میشود؟

بنظرتون بهانه شون حقوق پسره بوده یا اصل مخالفت غیر اصفهانی بودن پسره بوده؟

اینقد عصبانی شدم رو این دو دختر.هر کی آرزو میکنه یک پسر ساده خوش اخلاق کاری خواستگارش باشه اونوقت این 2 خانواده نمیدانم مشکلشون چی بوده.

همیشه برای خودتان هدف داشته باشید زندگی بی هدف آخر عاقبت ندارد.اگر خدا بشما چیزی بیشتر از دیگران داد مغرور نشوید و طوری رفتار کنید که همیشه خیرتون به دیگران برسد و بی جهت درباره چیزی که نمی دانید قضاوت نکنید و مشکلات زندگی خودتان را پیش همه بازگو نکنید و مشورت از آدمای باتجربه بشنوید و همیشه عاشق پدر و مادر و خواهر برادر خودتان باشید بعد همسر و فرزند.چون کسی که خانواده اولش را فراموش کند خانواده دومش هم فراموش میکند.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام ..اصفهانی نیستم ..ولی اگر خونه و ماشین نداره ، ۲ و نیم میلیون خیلی خیلی کمه و حق دارن .با این پول نمیشه زندگی حتی در حد معمولی داشت .پس انداز هم که جای خود داره

تو گوگل بزنی تعبیر خواب پاموه ، معنی روانشناسی خواب ها رو نشون میده :)  

حقوقش کمه و ضمنا پیمانی هست بعدم هر دختری یه سری معیار داره چرا شما فک میکنی ارزوی هر دختری اینه که شما میگی 😐

چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟                                 هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂                                  چیزی که وحشتناک بود حس می کردم                                                 نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده  💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست داره‌یه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.

اول اینکه خواستگاری رفتن و جواب رد شنیدن براد دوستت چرا شما رو عصبانی کرده ؟ اگر به نظرت موقعیتش مناسبه و دختر خوبی میشناسی بهش معرفی کن

من اصفهانی نیستم ولی این حقوقی که شما گفتی فقیرانه است 

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید

من اصفهانی ام.شاید از نظر روحیات و فرهنگ به هم نمیخوردند.

من فکر میکنم سخت میتونند به ی ادم از یک شهر دیگه اعتماد کنند.ترجیح میدند طرف همشهریشون باشه و شناختش راحتتر.

البته من زیاد دیدم اصفهانیها با شهرهای دیگه وصلت کردند.

اول اینکه خواستگاری رفتن و جواب رد شنیدن براد دوستت چرا شما رو عصبانی کرده ؟ اگر به نظرت موقعیتش منا ...

فقیرانه کلمه جالبی نیست 

خیلی‌ها الان درآمدشون همینه تو این سایت هم کم نیستند 

شاید با این حرف باعث مکدر شدن و آزردن یک عده بشیم 

ببین من اصفهانیم

اصفهانیا منطقین حتما یه دلیلی داشتند مثلا

اگه خانواده دختره وضع مالی خوبی داشته باشن یکم توقعشون میره بالا

باید هم سطح یا بالاتر باشن

آرامشی دارم که طوفان را بغل کردم