2777
2789
عنوان

دارم با کسی که دوسش دارم ازدواج میکنم ولی نمیخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 1138 بازدید | 66 پست

مگه شهر هرته تن نده بابا به این تهدیدای تو خالی😒

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷

سلام پسری که یه دختر رو تحدید به همچین چیزایی کنه شوهر نمیشه 😔 نترس فقط به یکی که بهش اعتماد داری ح ...

اصلا دست برنمیداره میگه باید بگیرمت میگه اگه با من ازدواج نکنی و تو آینده با کس دیگه ای ازدواج کنی هردوتاتونو میکشم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا دست برنمیداره میگه باید بگیرمت میگه اگه با من ازدواج نکنی و تو آینده با کس دیگه ای ازدواج کنی ه ...

بش بگو یه چیزی داریم به نام قانون

دهنتو باهمون قانون صاف میکنم

عقاید من به خودم مربوطه و بس.
فیلم کجاتو میگیره وقتی نمخوایش و پیشش نمیری؟

اون لاشیه میگیره میدونم چند باری وقتی رابطه رو کلا تموم کردم به زور منو گرفته برده حرف بزنه باهام اون کار هم صددرصد از دستش برمیاد من تو خونه نیستم که 24 ساعته

اصلا دست برنمیداره میگه باید بگیرمت میگه اگه با من ازدواج نکنی و تو آینده با کس دیگه ای ازدواج کنی ه ...

وا خو باباتو بگو راضی نشه ردش کنه

بعدم بگو اون راضی نمیشه

بزا چند سال عمرشو هدر بده بره و بیاد تا بیخیال شه

میدونم 😞

نترس.هیچی نمیشه. به بابات بگو. خطت را عوض کن. خودتو بدبخت نکن. الان هنوز میتونی کاری کنی. دلت را یک دل کن برو دنبال آیندت. اولش سخته اما کم کم عادت میکنی. یه سیم کارت بگیر و یه پیام بده و تمومش کن. حتما به بابات بگو چجوریه

اون لاشیه میگیره میدونم چند باری وقتی رابطه رو کلا تموم کردم به زور منو گرفته برده حرف بزنه باهام او ...

اسی لطفا چرت نگو.این اسمش آدم ربایی و تجاوزه حکمش هم اعدامه. شکایت والسلام

😮😮😮😮خب اول اینکه اگر واقعا نمیخوای 

هیچ کاری نمیتونه بکنه تا پیش خانوادت هستی در امان فراری عمش و بده مرتیکه

ولی خب توبه ی گرگ مرگ حالا اگر طرف گرگ که اصن کاتش کن 

ولی خب فکراتو کن

اما به شخص چون یه بار روش تو روت باز شده واسه خیانت من بود ما ردش میکردم 

اکثر مردا زیر زیرکی خیانت میکنن 

والا سخت جریانت چون یه بار گرفتیش چه خنگیه وقتی خیانت میکنه چرا آمده خواستگاری؟

ممکن واقعا توبه کرده باشه

ممکن بعد دوباره که حرص و ولع به دست آوردنش خوابید باز ازین کارا کنه بعد بگه تو ک میدونستی از اول   

I'd walk straight through the bullet😏