سا_یا مدیر عضویت: 1396/05/22 تعداد پست: 1729 عنوان بی بی چک +عکس ..لطفا بیاین | مشاهده متن کامل بحث + 410 بازدید | 26 پست خدایا فندق کوچولوی عزیزم رو به تو می سپارم سالم برسونش بهم ...بی نهایت سپاسگزارم... اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 1398/08/03 | 08:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خانم_گلی۱ عضویت: 1398/04/22 تعداد پست: 4646 ی هاله داره تو عکس کمرنگ افتاده بعد چند ساعت ک خشک شده منفیه؟ آره منفی هست ولی اگه شک داری برو آزمایش
محیاومامانش عضویت: 1398/03/22 تعداد پست: 595 سلام منم دیروز بی بی چک زدم مثبت شد ولی از دیروز گلودرد و عرق ریزه دارم فکر کنم سرما خوردم حالا چی،کار کنم نمیتونم دردش زیاد خدایا ممنون که کادو تولد بهم نی نی دادی
سا_یا مدیر استارتر عضویت: 1396/05/22 تعداد پست: 1729 بعد چندساعت؟فردا یکی دیگه بزن یا الان بزن اخه همون دقه باید خط بندازه شب گذاشتم لحظه اون هاله سفید افتاد بعد محو شد گذاشتم کنار صبح دیدم هاله داره خدایا فندق کوچولوی عزیزم رو به تو می سپارم سالم برسونش بهم ...بی نهایت سپاسگزارم... اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
سا_یا مدیر استارتر عضویت: 1396/05/22 تعداد پست: 1729 آره منفی هست ولی اگه شک داری برو آزمایش ازمایش منفی بشه خیلی تو ذوقم میخوره خدایا فندق کوچولوی عزیزم رو به تو می سپارم سالم برسونش بهم ...بی نهایت سپاسگزارم... اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
خانم_گلی۱ عضویت: 1398/04/22 تعداد پست: 4646 ازمایش منفی بشه خیلی تو ذوقم میخوره خوب پس بزار ۷ روز بگذره از موعدت بعد برو اون موقع دیگه دقیق هست
رویایی_۷۷۶۲ عضویت: 1397/07/15 تعداد پست: 1608 شب گذاشتم لحظه اون هاله سفید افتاد بعد محو شد گذاشتم کنار صبح دیدم هاله داره خب الان یزار مثانت پربشه یکم غلیظ بشه ادرارت یدونه دیگه بزار بیبیچک مال منم هاله بود اول بارداریم
سا_یا مدیر استارتر عضویت: 1396/05/22 تعداد پست: 1729 خب الان یزار مثانت پربشه یکم غلیظ بشه ادرارت یدونه دیگه بزار بیبیچک مال منم هاله بود اول بارداریم سریع هاله افتاد یا بعد چند ساعت؟روز چند پری بود؟ خدایا فندق کوچولوی عزیزم رو به تو می سپارم سالم برسونش بهم ...بی نهایت سپاسگزارم... اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
loveisdead عضویت: 1398/01/08 تعداد پست: 35524 هاله مهم نیست یعنی؟؟؟ با چشم قشنگ دیده میشه منفی...بعد چند ساعت کاذبه آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭
رویایی_۷۷۶۲ عضویت: 1397/07/15 تعداد پست: 1608 سریع هاله افتاد یا بعد چند ساعت؟ روز چند پری بود؟ دقیقا یادم نیست ولی میدونم ی هفته عقب انداخته بودم بعد بی بی چک زدم بعد ۵ دقه هاله خیلی کمرنگ افتاد چون تازه ۳ هفته بود باردار بودم کمرنگ بود نمیخوام امیدواری بدم ولی انشاالله بارداری
leilykhanoom عضویت: 1398/07/28 تعداد پست: 739 یکم صبر کن چند روز بعد بزن عزیزم ❤️❤️تو اومدی و شدی تموم دنیام دختر نازم 💓💓
leilykhanoom عضویت: 1398/07/28 تعداد پست: 739 من سه روز بعد موعدم مثبت شد ولی انقدر کمرنگم نه قشنگ معلوم بود سریع هم افتاد ❤️❤️تو اومدی و شدی تموم دنیام دختر نازم 💓💓