2777
2789
عنوان

از دست شوهرم بشدت عصبیم 😔😔😔

1947 بازدید | 70 پست

ما سه ساله ازدواج کردیم دیشب بعد از مدتی بهش گفتم منم دلم میخاد مادربشم خودت گفتی بعد سه سال زد زیر حرفش گفت من نگفتم بگما کاملا نمیشه رو یدونه از  حرفای شوهرم حساب کرد منم با اینحرفم میخاستم امتحانش کنم چون دلخوشی از خودش ندارم حالا یه بچه ام بیارم بدبخت کنم مثه خودم...خلاصه گفت من برات اندازه یه سگ ارزش قائلم نزار انقدیکه ارزش قائلم برات دیگه نداشته باشم برو ب هرکی دلت میخاد بگو بگو شوهر من بچه نمیخاد توام فکراتو کن ک من بچه نمیخام هرکاریم دوسداری کن😔😔خیلی دلم شکست بگما شوهرم دومین ازدواجشه منم قبلا نامزد کرده بودم درحدعقد دیگه منم بخاطر آبروم دارم با این مردکه دروغگو زندگی میکنم همش موقه دعوا میگه برو طلاقتو بگیر حالا فامیلا و اطرافیان فک میکنن چقد من خوشبختم دیگه نمیدونن این داره فیلم بازی میکنه ....خیلی خستممممم ببخشید طولانی شد😔😔😔😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقد بیشعوره شوهرت اگر واقعا بچه میخای گولش بزن بگو قرص میخورم روزی ی قرصم جلوش بنداز تو دهنت سریع برو تفش کن.

خداروشکر دیگه باردار نیستم.تیکر تولد یکسالیه گل دخترمه😁😍 ی صلوات بفرست برا اونایی که آرزوی مادر شدن دارن (خدایا هرچه زودتر این نعمت رو بهشون بده)

اندازه سگ بهت ارزش قائله😳غرورت چطور اجازه میده باهاش بمونی.اگه جات بودم حرف منو بیخیال میشدم همین امروز طلاق میگرفتم ازش

میشه برای اینکه زایمان خوبی داشته باشم و نی نی رو بسلامتی بغل بگیرم صلوات بفرستی😍😘