2777
2789
عنوان

کیا شوهراشون بیمه بیکاری میگیرن

211 بازدید | 8 پست

شرایطش چطوره چقد زمان میبره تا بری دنبالش شوهرم بیکار شده یک ماهه از شرکت اومده بیرون حالا میخواد بره سراغ بیمه بیکلری کسی بلده شرایطشو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه پس انداز نداشته باشین اذیت میشین.تا حقوقش رو بریزن خیلی طول میکشه و بعدش هم اصلا منظم نیست

چقد زمان.میبره میوفته دنبالش برا یکسال جایی دیگه مشغوله اما نه شرکت بیمه هم.نداره 

چقد زمان.میبره میوفته دنبالش برا یکسال جایی دیگه مشغوله اما نه شرکت بیمه هم.نداره 

مثلا خود من از اردیبهشت ماه که اقدلم کردم.از مرداد پول ریختن .البته همه معوقه ها رو باهم ریختن یعنی سه تومن .بعدش سر هر ماه منظم میریختن.ولی مال دوستم رو میشد که یه ماه نریزن ماه بعد دوبرابر بریزن.دوندگی هم زیاد داره کلا.

خدایا گاهی نگاهی

همسر منم میخواد بره دنبال بیمه بیکاری ولی اول همه باید نامه اخراجی داشته باشن اگه اشتباه نکنم به هر کسی بیمه بیکاری تعلق نمیگیره 

به همسرمم هنوز نامه اخراج ندادن و میگن ما نامه نمیدیم بهت ولی دیگه نیا سر کار 

باید کمتر از یک ماه هم از اخراج شدن گذشته باشه و زود خودتو معرفی کنی برای بیمه بیکاری 

کارت پایان خدمت.برگه پایان کار،حداقل شیش ماه بیمش رد شده باشه.از روزی که اقدام میکنی تا اولین حقوق تقریبا دو ماه طول میکشه باید از جیب بخورید باید سر یه ساعتایی بره بیمه حاضری بزنه اما سر وقت حقوقش واریز میشه

تا یک ماه بعد از اتمام قرارداد یا اخراج بیشتر وقت نداره برای شکایت از یکماه بگذره دئگه قبول نمی کنن ۶ ماه دوندگی داره بستگی به این داره که چند سال بیمه داشته باشه من ۵ سال داشتم ۱۸ماه دادن بعد از اتمام کارای اداری هر ماه حقوق پایه رو براش میریزن به شرط اینکه هر دوهفته یکبار بره نزدیکترین شعبه اداره کار حضور بزنه اگر نره قطع میشه و فقط دوبار میتونه غیبت کنه بیشتر بشه دیگه بهش نمیدن

و بلاخره روزی خدا نگاهی خواهد انداخت ❄