2777
2789
عنوان

راهنمایی میخوام

70 بازدید | 13 پست

مردم ازبی پولی

واسه هزارتومنم بایدازشوهرم بخوام، غرور دیگه واسم نمونده بخدا، دیشب بدجوردعوامـون شد، بیرون نمیتونم بابچه کارکنم، امادیگه پولم نمیگیرم ازش، دنبال کارخونگی م،سرمایه هم یه دستبند دارم یک، یک ودویست میره، میدونم کمه اما کاچی به ازهیچی... 

فکرزیادتوسرمه، امانمیدونم کدوم 

چرمدوزی، شمع سازی، کوکی وکاپ کیک بافوندانت وآیسینگ، میناکاری روسفال، زیورآلات رزینی روایناتحقیق کردم، کلاکارهنری دوس دارم، دلم میخواد حرفه ای دوره ببینم که به دردم بخوره. امانمیدونم بازارچی خوبه وهمیشه داغه 

نظرشما چیه؟ خودتون شغلتون چیه ودرآمدش؟ کار پیشنهادیتون چیه؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم وظیفشه پول بده آخه. من سرکار میرفتم ازش پول تو جیبی میگرفتم. بری کار کنی که آون پول نده بهت؟

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
بنظرم وظیفشه پول بده آخه. من سرکار میرفتم ازش پول تو جیبی میگرفتم. بری کار کنی که آون پول نده بهت؟

بخداغرورم نمیزاره دیگه، یه چیزوبایدهزارباربخوام، خرج بچشوبده، من خرجمونمیخوام

بایدجای من باشی بخداتابفهمی چی میگم که ایشالله هیچوقت نباشی 😞😞😞😞

مطمئن باش واس اکثر ماها گاهی پیش اومده منم بعضی وقتا عصبی میشم مثل تو فکر میکنم ولی خوب میگم به جهنم وقتی واقعا منتی رو سرم نیست وظیفشه از حلقومش میکشم بیرون😉