2777
2789

سلام دوستان وای سرفه خشک دارم حالم خیلی بده از بس سرفه کردم  دارم میمیرم وقتی سرفه میکنم ریه و قفسه سینم قلقلک میشه چیکار کنم چی بخورم بهتر بشم ؟؟؟

خدایا برای همه نعمت هایی که بدون چشم داشت و توقع به من دادی ازت ممنونم...    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سرفه زیاد توی بارداری خوب نیست منم همینطوری بودم دکترم دارو داد خوب شدم

شنبه نوبت دارم پیش دکتر خودم یعنی به دکتر زنان بگم خودش دارو میده بهم؟؟؟

از مصرف دارو گیاهی میترسم 

به دونه ک دارو نیست منظورم دونه ی میوه ی به هستاااا!

دو تا دونه میذاری زیر زبونت

خرمالو هم ک فصلشه 

بارداری دلم سوخت واگر نه حال نوشتن نداشتم😅 ب نی نی گولو بگو برام دعا کنه😍

هر کس هر طور دوست داره میتونه فکر کنه هر کس هر چی دلش میخواد میتونه بگه .....ما زندگیِ خودمونو میکنیم  😊
به دونه ک دارو نیست منظورم دونه ی میوه ی به هستاااا! دو تا دونه میذاری زیر زبونت خرمالو هم ک فصلشه ...

ممنون  عزیزم لطف کردی

تخم شربتی خیس کن بخور نشاسته وشیر هم خوبع حالا من آبریزش بینی وچشم دیوانم کرده هیچ دوایی نداره تجامشب عنبر نسا دود کردم سردرد گرفتم😔

مهربونا واسه خونه دارشدنم صلوات میفرستین🌼🌸🌹
تخم شربتی خیس کن بخور نشاسته وشیر هم خوبع حالا من آبریزش بینی وچشم دیوانم کرده هیچ دوایی نداره تجامش ...

وای سرفه خیلی بده دلم درد میگیره