2777
2789

از ۵۲ کیلو شده بودم ۷۴ بعد از زایمان شدم ۶۳

الان دخترم ۱۸ ماهه هست و من ۵۵ کیلو هستم یعنی هنوزم ۳ کیلو اضافه دارم

باران‌هم‌که‌باشی‌برای‌کاسه‌های‌وارونه‌کاری‌نمیشه‌کرد
بعدش تونسنی به وزن قبل بارداری برسی؟؟؟

اره تا ۶ ماهکی دخترم یک کیلو کم کردم

اما بعدش الرژیش شدید شد و رژیم سخت گرفتم برای الرژیش توی ۳ ماه ۱۴ کیلو کم شدم

من وزن قبل بارداریم ۵۱ بود

۹ ماهگی دخترم ۴۷😥

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم خیلی نگران وزنمم‌استعدادچاقی دارم ولی با رژیم‌روفرمم.میترسم‌حامله شم وزنم‌بره بالا

باید چیکار‌کنیم‌زیاد نره بالا توی دوران باردازی؟

نیلوفر و باران در تو بود خنجر و فریادی در من،فواره و رؤیا در تو بود تالاب و سیاهی در من، در گذرگاهت سرودی دگر گونه آغاز كردم...
منم خیلی نگران وزنمم‌استعدادچاقی دارم ولی با رژیم‌روفرمم.میترسم‌حامله شم وزنم‌بره بالا باید چیکار‌ک ...

باید تعداد وعده هاتونو زیاد کنین و حجمشو کم اینجوری اصولی وزنت میره بالا

Biomedical Engineering
باید تعداد وعده هاتونو زیاد کنین و حجمشو کم اینجوری اصولی وزنت میره بالا

حدودا تاچقد اضافه کردن‌وزن‌استاندارده؟

نیلوفر و باران در تو بود خنجر و فریادی در من،فواره و رؤیا در تو بود تالاب و سیاهی در من، در گذرگاهت سرودی دگر گونه آغاز كردم...

وزن قبل بارداریم۵۲ بود تا اخر بارداری ۶۸ شدم ،دیابت بارداری داشتم یهو وزنم بالا رفت

بعد زایمان ۸ کیلو کم کردم ،الانم که دو هفته از زایمانم میگذره نمیدونم چند کیلو هستم

این پیج اینستا رو دوس دارم ،با استوریاش حالم بهتر میشهfuunclip2021@

من اضاف نکردم اصلا.همون که بودم هستم .البته هنو یه ماه مونده شاید تووماه اخر اضاف بشه.چجوری بعضیا بعد از روز زایمان یه روزه 10 کیلو کم شدن؟؟؟اگه اینجوری بشه واسه من که مانکن میشم.عالی میشه.

۱۵کیلو اضاف کردم بعد زایمان ۵کیلو کم کرده بودم (۶۴شدم)بعد یکی دوماه ۵۴ودر ی سالگی دختر جان ۴۵کیلو شدم 😓😓

گاهی با خود می اندیشم آیا آقا منتظر ۳۱۳ یار است یا ۳۱۳ مادر که برایش سرباز تربیت کنند؟ و هر بار به خودم میگویم تربیت چه قدر کار دشواری است😔😔