2777
2789

من چند وقته خیلی به مرگ فکر میکنم خیلی تو تاپیک هام گفتم .تا جاییم درد میکنه فکر مرگ سکته مخصوصا میاد تو ذهنم. امشب دختر 4 سال ونیمم  گفت مامان دوست ندارم فوت شی. بی دلیل و یه دفعه ای گفت. یدفعه دستم بی حس شد.من خیلییی  افکار منفی دارم حتی شوهرم میخوابه چند بار نفس هاشو  چک میکنم به خدا خیلیییی  سخته. الان اشک تو چشام  جمع شده دوتا هم بچه دارم .چند ماه هم قرص اعصاب خوردم همش میخوابیدم .همه جاهام از استرس درد میکیره..چکار کنم آخه . آنقدر هم جلوی شوهرم گفتم که خدا میدونه .دعایی چیزی هست من خوب شم نصیحت کنیدمنو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روانشناس برو ،هم اضطراب داری هم پنیک البته دارو برای مشکلات جواب میده

راستی می دونستین که تو زندگیتون تا زمانی که یه چیزی براتون خیلی مهمه از همون موضوع ضربه می خورین؟ تا زمانی که آرزویی فکرتونو درگیر کرده و درموردش ترس و خوشحالی زیاد دارین اون آرزو برآورده نمیشه؟ می دونستید تو این دنیا هیچی از هیچی نباید براتون مهم باشه جز      خـــــدا؟ می دونستین یا نه؟ حالا بدونین یاد بگیرین که بدونین ... 

علایم افسردگیه چون خودمم بعد زایمان اینجوری شده بودم نفسهای بچه مو چک میکردم انقدر وسواس شده بودم مثل دیوونه ها میپریدم بچه رو تکون میدادم که ببینم زنده س.خونه مونو عوض کردیم روحیه م درست شد.فقط باید روحیه تو عوض کنی از این حس تنهایی و اضطراب دربیای از اطرافیانت کمک بگیر سعی کن بیشتر مهمونی بری مثلا خونه مادرت خواهرت 

عزیزم خودتو بسپر بخدا ،منم ی مدت اینجوری بودم درکت میکنم ،اینااسمش جنونه بنظرم ،وقتی کسی رو دوست داری این حس میاد سراغت خواهری ،بیخیال باش بگو خدا همه چی روسپردم ب خودت ،نمازتم بخون خیلی اروم میشی😘

کتاب معجزه سپاسگذاری راندابرن رو بخر بخون و تو کانال تلگرام خانم دکتر طیبه مجیدی شرکت کن و تکالیف سپاسگذاری رو انجام بده.انشالله که این رسالت من درحق شما باشه ودعاگوی بنده در لابه لای سپاسگذاریتون. وروزی شما رسالتتو انجام بدی برای دیگران. درپناه حق

منم زیاد فکر میکردم تا میومد به ذهنم با خودم میگفتم اول خدایا تا گناهامونبخشیدی من و از دنیا نبر بعدم سریع پا میشدم کار انجام میدادم فیلم نگاه میکردم حواس خودمو پرت میکردم الان کمتر شده البته امیدمو به آینده بیشتر کردم 

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش

منم باردارم.تپش قلبم زیاده احساس میکنم قرارع بمیرم.۲ روزه گلوم درد میکنه  میسوزع احساس میکنم سرطان مری دارم.خیلی سخته خیلی.بخدا درکت میکنم منم خسته شدم.از اول بارداری سرفه خشک دارم‌.این روزا پولم نداریم میخام یدفه برم اکو قلب و تست ریه و اینا بدم هرچی بود معلوم شه.ولی کو پول😓 زایمانمم کم مونده بخدا خسته شدم

میشه برای اینکه زایمان خوبی داشته باشم و نی نی رو بسلامتی بغل بگیرم صلوات بفرستی😍😘

عزیزم همه چی دست خداست

این فکرهافکرای شیطانه ناامیدی وانرژی منفی

اون میخواد انسان هاروااززندگی کردن ساقط کنه ناامیدکنه

سعی کن قران بخونی نمازبخونی خیلی آرامش میده

درضمن مردن مثل خوابی که ازش بیدارمیشی ومطمعن باش این فکرها فقط تورو داغون میکنه

بیشتربه ارتباط باخدافکرکن به خوبی ها به زیبایی هاکه دراین دنیاس به پدرومادرت همسرخوبت فرزندسالم وصالحت 

چراوقتی هیچ اتفاقی نیافتاده میشینی به غصه خوردن وپیش پیش خودتوداغون میکنی 

ولش کن 

ازخداتن سلامت وعمرطولانی وباعزّت بخواه

به خداحتی ریزترین دعاهاتم بگو مثلابگوخدایا خونم اینطوری باشه دکورش اینجوری باشه یا.... مثال بود 😄خداخیلی مهربون وبخشندس امتحان کن

🍃🌺اللّهم صَلِّ علی مُحَمَّد و آل مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم🌺🍃