2777
2789
عنوان

معجون درست کردم برا تقویت مژه و ابرو😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1122 بازدید | 24 پست

دختر الن تو الان تو زندگی نامم بودی ایجا چیکار میکنی😂

روز قیامت خدا پشت میزش نشسته نامه عمل منو میبینه عینکشو درمیاره یکم چشاشو میمالونه میگه بیا بغلم توف به این سرنوشتی که تو داشتی😢😞😞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر الن تو الان تو زندگی نامم بودی ایجا چیکار میکنی😂

دلم گرفت خیلی..... از این دنیا... اینقدر برام غمناک بود که نتونستم حتی کامنت برات بذارم. یهو چشمم به روغن مژه ابرو افتاد. گفتم برات شکلک بذارم😍😊

دخترم تو معجزه زندگی من و بابایی، تو نور خدایی، تو عشقی💕چشم براهت هستیم، من و بابا که همیشه آرزو داشتیم خدا بهمون یه دختر بده💕🍀
دلم گرفت خیلی..... از این دنیا... اینقدر برام غمناک بود که نتونستم حتی کامنت برات بذارم. یهو چشمم به ...

عزززیییزمی فدای دل مهربونت خوب کاری کردی از حال و هواش در اومدی😁

روز قیامت خدا پشت میزش نشسته نامه عمل منو میبینه عینکشو درمیاره یکم چشاشو میمالونه میگه بیا بغلم توف به این سرنوشتی که تو داشتی😢😞😞
عزززیییزمی فدای دل مهربونت خوب کاری کردی از حال و هواش در اومدی😁

نه... به فکر دخملت هستم.... ولی یه چیزی بگم اینقدر به همسرت و پسرت عشق بورز که آرامش زیاددد مهمون خونتون بشه و خود همسرت بتونه برای آوردن آنا کاری کنه

دخترم تو معجزه زندگی من و بابایی، تو نور خدایی، تو عشقی💕چشم براهت هستیم، من و بابا که همیشه آرزو داشتیم خدا بهمون یه دختر بده💕🍀
نه... به فکر دخملت هستم.... ولی یه چیزی بگم اینقدر به همسرت و پسرت عشق بورز که آرامش زیاددد مهمون خو ...

عزیزم من همه راه هارو رفتم الانم نمیتونم ارامششو بهم بریزم دخترم منو نمیشناسه اون زمان که میخواستم بیارمش خوب موقعی بود چیزی حالیش نبود الان به اونا وابسته شده اگه بیارمش بچم اب میشه....من با همه سختیاش سنگ گذاشتم رودلم 😭ولی زندگیمو نوشتم وقتی بزرگ شد بهش میدم بخونه امیدوارم درکم کنه ولی من تا

هرچند تو زندگیم کمبودی نداشته باشم نداشتن آنایار برام عین سرطانه ذره ذره خونمو میمکه

عزیزم من همه راه هارو رفتم الانم نمیتونم ارامششو بهم بریزم دخترم منو نمیشناسه اون زمان که میخواستم ب ...

ای جان عزیزم. برات آرامش آرزو میکنم مطمئن باش آنایار بزرگتر بشه خودش میاد کنارت

ای جان عزیزم. برات آرامش آرزو میکنم مطمئن باش آنایار بزرگتر بشه خودش میاد کنارت

خیلی خوبی عزیزم مرسی از دعای قشنگت😍

خیلی خوبی عزیزم مرسی از دعای قشنگت😍

فدای توووو. عزیزممم