2777
2789
عنوان

تیکه انداختن پسرا!؟😭

3158 بازدید | 35 پست

یه مدتیه که یه آقایی به من ک میرسه بهم تیکه میندازه به خصوص وقتی با دوستاشه 

ولی در کل پسر سر به زیریه تقریبا

پوشش منم خوبه و آدم بی حجاب یا بد حجابی نیستم

نمیدونم هدفش چیه!!

همه همینن هدف خاصی ام ندارن

بی محلی بهترین جوابع 

سالها قبل فک میکردم تنهایی عجب فاجعه ای است اما...هر چ بیشتر مردم را شناختم تنهایی من دلچسب تر شد.عاشق تنهایی ام هستم❤.ب طرز اعتیادآوری ب سکوتِ مطلق عادت کردم.حتی در جمع هم از درون تنها هستم.حالا میفهمم چرا باید چاه را ب مردمان ترجیح داد. ♤ کاربر عزیز اگ مخالف نظرمی ریپ نزن این نظر شخصیه منه هر کسی یه ایده متفاوت دارع♤#کاربر_قدیمی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چندتا چس ناله تحویلش بده تا مزاحم نشه پرروو

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥

اهمیت نده پسرا همینن 

منم دوران دبیرستان مانتو هامون کرم بود 

پسرا بهمون می گفتن کرم خاکی

یا کلا خیلی متلک های دیکه که مال اون دوران بود

عزیز سخت نگیر

و گفت هرگز جز مردم نادان کسی از رحمت خدا ناامید نیست

مرد سر به زیر تیکه نمیندازه و باعث ناراحتیه یه خانوم نمیشه،عین بی شخصیتی و عقب موندگیه علل الخصوص وقتی با دوستاشه.من جات بودم یه بار که تیکه مینداخت بهم تو صورتش تف مینداختم تا حساب کار دستش بیاد