یه جایی خوندم که میگفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم. همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون آخرش نیست وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪 چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
سعی کن همیشه یه سردست بگیری قیمت کوچیکش میشه حدود ۲۵۰ تومن ولی هم گوشتش خوبه هم قلم داره روش و هم میتونی بگی گوشتو برات پاک کنه و یکم از گوشتو با چربیاشو و یه نیم کیلو گوشت گوساله رو برات چرخ کنن گوشت چرخ کردتم درمیاد
بگو گوشت خالص میخام بدون استخوان من همیشه این شکلی میگیرم درسته یکم گرونتره ولی لااقل میدونی پول استخوان ندادی دیگه😐البته ما ابگوشت نمیخوریم برا همین بدون استخوان میگیرم
همه سیاه سفیدا قشنگن مثه پانداها..... برف لای موهات...... چشمات....
نباید کم بخری عزیزم وقتی کم بخری بیشتر استخون نسیبت میشه باید حداقل 5 کیلو بخری که یه چیزی از توش دربیاد
بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
ناراحت نباش الان که مردم وسعشون نمیرسه این قصابا هم کم میخری اینجوری گوشت میدن.من یه بار مرغ گرون بود گفتنم یه دونه میخوام بعدش گفتم خوردش کن از لجش چنان بد خورد کرده بود مرغو هدر داده بود