بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خوشحال میشم اما از یه طرفیم ذهنم درگیر نگهداریشون میشه چون دوتا بچه کوچیکو همزمان آدم بخواد ترو خشک کنه سخت تره،سعی میکنم با همسرم برنامه ریزی کنم برایه نگهداریشون
از ذوق شاید گریه کنم شاید قلبم وایسه ولی اینو میدونم که به اولین کسی که میگم مامانم چون اونم مثل من آرزو شه من دوقلو باردار بشم اونم دو قلوی دختر و پسر نه تنها مامانم همه این آرزو رو برام دارن ایشالله دو تا مون هم به این حاجت دلمون برسیم
قبل از اینکه نینی دار بشم مطمئنا از خوشحالی سکته میکردم ولی الان که نینی دار شدم و سختیاش رو دیدم مطمئنم اگر نینیم دوقلو بود از ناراحتی نمیدونستم چکار کنم
از ذوق شاید گریه کنم شاید قلبم وایسه ولی اینو میدونم که به اولین کسی که میگم مامانم چون اونم مثل من ...
واییی!! من از بچگیم جز فانتزیام بوده؛ یه آرزویی که به هیچکس نگفتم! تازه من دیوانه ام میگم ۳ قلو اگر یه دختر و پسر باشه هم عالیه ولی دوتا عینه هم دختر رو دوست دارم بیشتر