2777
2789
عنوان

اگه درس نخونم عقب میمونم؟؟؟

169 بازدید | 19 پست

خانوما شوهرم معلمه و داره برا رشته های پزشکی یا دندون میخونه بااراده و پشتکاری که من ازش دیدم احتمال قبولیش خیلی زیاده. به نظرتون منم شروع کنم باهاش بخونم؟نظر خودشم اینه که بخونم بهتره فقط انگیزه ندارم😭ضمنا فقط دیپلم دارم🙈

خودت چي فكر ميكني؟😐

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودت چي فكر ميكني؟😐

آخه خیلی بی انگیزممم حداق انگیزه بدین از مزایاش بگین نمیخوام که دلسرد بشم😥من خیلی روحیه ام حساسه سریه بحث کوچیک چن وقت ذهنم درگیر میشه میترسم نتونم بخونم و بدتر آبروم بره 

آخه خیلی بی انگیزممم حداق انگیزه بدین از مزایاش بگین نمیخوام که دلسرد بشم😥من خیلی روحیه ام حساسه سر ...

منم همینجوری بودم

این اصلا خوب نیست

اما واقعا پیشرفت شغلی و داشتن مدرک خوب و داشتن درآمد خوب به اندازه کافی به آدم انگیزه میده، چه انگیزه ای بالاتر از این؟ 

خدایا میشه سال 2020 حذف کنی دوباره نصب کنی؟ این ویروس داره😓😓😓. 
شما میتونید پیام نور بخونید اینطوری به کارهای خونه هم میرسید

عزیزم من وقتی کنکور دادم دانشگاه روزانه یکی از بهترین دانشگاه ها قبول شدم فقط رشته م کار نداشت .اگه بخونم به پرستاری و پزشکی فک میکنم

آخه خیلی بی انگیزممم حداق انگیزه بدین از مزایاش بگین نمیخوام که دلسرد بشم😥من خیلی روحیه ام حساسه سر ...

اگه دوست داري شوهرت پيشرفت كنه و و در اخر تو يه زن ديپلمه باقي بموني تنبليتو ادامه بده

انگيزه بايد خودت داشته باشي نميشه يكي ديگه بهت انگيزه بده ك درس بخوني

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

اگه دوست داري شوهرت پيشرفت كنه و و در اخر تو يه زن ديپلمه باقي بموني تنبليتو ادامه بده انگيزه بايد ...

از همین میترسم...الان که معلمه خجالت میکشم حالا پزشم بشه که خودشم نگه دیگران ممکنه بگن در حد هم نیستیم