2777
2789
عنوان

سیسمونی پسرم دو ساله خاک میخوره و من دق میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 3632 بازدید | 116 پست
عزیزم وقتی مادر میشی و سختی میکشی هر سری دیگه سن یادت نمیاد , باباش پیدا کن دوقلو سریع بیار خیالت را ...

هم پیدا کردن باباش سخته هم اینکه دوقلو آوردن سخته همین که من دلم چهارتا بچه میخواد 

هم پیدا کردن باباش سخته هم اینکه دوقلو آوردن سخته همین که من دلم چهارتا بچه میخواد 

باباش معلوم نیست کجا داره الکی ول میچرخه   ایشالا دو تا دو تا با هم 

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنونم عزیزم از اینکه درکم کردی انشالله بزودی زود مادر بشی تو خونه جدیدتون برا نی نیت سیسمونی بچینی

ممنون گلم ان شاالله

واسه بچه دار شدن و خونه دار شدنم لطفا یه صلوات بفرستین😘😘

عزيز دلم

كاملا دركت ميكنم، اين اتفاق براي يكي از نزديكان من افتاد

خيليييييي ناراحت كننده است ميفهمم

اما عزيزم

به روح و جسمت فرصت بده تا دوباره قوي شن

يه مدت از فكر بچه بيا بيرون، در اتاقش رو هم ببند

ورزش كن سفر برو خوش بگذرون، استخر برو، با دوستات دوره بزار، رستوران بريد

از اين حال و هواي غمگين در بيا

راستش من عين روز برام روشنه به سلامتي و دلخوشي باردار ميشي و از تموم اون وسايل با ذوق و شوق استفاده ميكنيد انشاالله

يه پيشنهادي هم واسه ات دارم، اگر در توانت هست دل يه بچه يتيم رو با يه هديه شاد كن...شادي اون طفل معصوم خيليييي زود به خودت بر ميگرده

عزيز دلم كاملا دركت ميكنم، اين اتفاق براي يكي از نزديكان من افتاد خيليييييي ناراحت كننده است ميفهم ...

ممنونم دوست خوبم ممنون ک درک کردی و حرفام فهمیدی ولی هر کاری میکنم نمیتونم به خودم کمک کنم از آبان ۹۵ ک پسرم باردار شدم به طور خدا خواسته افتادم تو این پروسه و تا همین الان تمام روحم و جسمم خسته هست خیلی سخت گذشت بهم فرشته با آسمونی شدنش فقط یه جسم خسته برا من گذاشت روحم با خودش برد بعد اون فقط دنبال یه دلخوشی بودم ک مرهم دردم بشه ولی اونا هم نشد ک بشه خیلی خستم هر کاری میکنم باز برمیگردم به نقطه اول ، من عاشق بچه هام از اول هر بچه ای میدیدم محال بود بهش توجه نکنم و ابراز محبت نکنم ولی خدا منو با بچه های خودم امتحان کرد چشم عزیزم بازم اینکارو میکنم برام دعا کن واقعیتش بعد از بارداری اخرم ک خارج از رحم سدم و عمل شدم یکی از لوله هام برداشتن تمام ترسم اینه ک باز تو حسرت بچه هام بمونم ممنونم دوست خوبم ک حرفام شنیدی و درک کردی 

ممنونم دوست خوبم ممنون ک درک کردی و حرفام فهمیدی ولی هر کاری میکنم نمیتونم به خودم کمک کنم از آبان ۹ ...

اي جانم

ميدونم خيلي سخته

منم بارداري اولم خارج رحمي بود و بعد عكس رنگي بهم گفتن يه لوله چسبندگي داره

هر دكتري يه چيز ميگفت

حرفاشون همه نا اميد كننده بود

يه روز با خودم گفتم بسه ديگه غصه خوردن بسه

رفتم سر كار، با همسرم رفتيم سفر خارجي، يهو در عين ناباوري فهميدم باردارم، با اينكه دكتر اون ماه بهم گفته بود هيچ تخمك خوبي نداري و از ماه هاي بعد بايد بهت دارو بدم

ميدوني من اينو فهميدم كه وقتي خدا بخواد با همه ي مشكلات باز هم ميشه

فقط اونه كه بايد بخواد

انشاالله كه خيلي زود صاحب يه بچه ي سالم و صالح ميشي عزيز دلم

فقط به خدا توكل كن

اي جانم ميدونم خيلي سخته منم بارداري اولم خارج رحمي بود و بعد عكس رنگي بهم گفتن يه لوله چسبندگي دا ...

خدا رو شکر عزیزم بابت گل دختر نازت برا منم دعا کن یهو سوپرایز شم بعد اینهمه سختی 

اشکال نداره عزیزم اون لحظه دلم خیلی گرفته بود خیلی وقتی اولین کامنت اینو نوشتن بغضم شکست و گریه کردم ...

عزیزم من اصلا قصد بدی نداشتم و نمیخواستم ناراحت بشی

اینم که گفتم اصلا ربطی به نازایی نداره واقعا، گفتم شاید یه بچه بیاد تو زندگی تون حال دلت بهتر بشه و با شادی به تلاشت برای دوباره بچه دار شدن ادامه بدی فقط همین💕🌸❤دلت همیشه اروم و شاد باشه

استارتر عزیز من تجربه مشابه شما رو داشتم و تو همون سن حاملگی بخاطر جدا شدن جفت پسرم رو از دست دادم و روزهای سختی رو‌پشت سر گذاشتم. حاملگی خوب و راحتی داشتم فقط بخاطر یک چرخش سریع بند ناف کشیده شده بود و خونریزی پشت جفت داشتم و با این که سزارین اورژانس شدم پسرم چند ساعت بیشتر نموند حتی من ندیدمش چون گفته بودند بد حال هست و نمی شه ببینیش. بعد اون دخترم رو باردار شدم اونم جفت سرراهی بود که به لطف خدا به سلامتی بدنیا اومد و بعد پسرم. میخوام بگم که هر چه از خدا بخوایی همون میشه و هر چه بهش فکر کنی همون پیش میاد. پس مثبت فکر کن و توکل کن. تجارب تلخی داشتی و با غصه چیزی درست نمی شه به روزهای خوب و اتفاقات خوب فکر کن تا باهاشون رودررو بشی من مطمین هستم خیلی زود شیرینی روزهای آینده تلخی این روزها رو برات کم و کمتر میکنه.

عزیزم من اصلا قصد بدی نداشتم و نمیخواستم ناراحت بشی اینم که گفتم اصلا ربطی به نازایی نداره واقعا، گ ...

اشکال نداره عزیزم ولی میدونی وقتی همه درها به روت بسته بشه همچین کاری میکنی من انقدر به اون توانایی والا نرسیدم ک بتونم چنین کاری کنم و کار ادم های بزرگه 

استارتر عزیز من تجربه مشابه شما رو داشتم و تو همون سن حاملگی بخاطر جدا شدن جفت پسرم رو از دست دادم و ...

اخی عزیزم متاسفم بابت پسر کوچولوت و خدا رو شکر شکر ک باز دلت شاد شده و غمت کمرنگ حق داری همینطوره ممنون از لطفت از وقتی ک گذاشتی برا منم دعا کن دلم شادشه

اشکال نداره عزیزم ولی میدونی وقتی همه درها به روت بسته بشه همچین کاری میکنی من انقدر به اون توانایی ...

نگران نباش علم خیلی پیشرفت کرده حتما همه چی درست میشه گلم،دلت شاد عزیزم😘😘😘ولی ناراحتی و استرس و غصه هم تاثیر داره سعی کن آروم باشی تا بدنت هم اروم بگیره💕🌹