بخارشور مدیر استارتر عضویت: 1396/07/08 تعداد پست: 135 عنوان بخشیدن مهریه. 82 بازدید | 17 پست من شوهرم ۳۰۰ قراره بهم بده جا مهریه ام .پیشنهاد خودشه .شما بودین قبول میکردین.؟مهریه ام ۳۰۰ تا سکه هست ولی بقیه اش رو میبخشم.رابطه امون خوبه .ولی میگه دوست دارم مدیونت نباشم.از طلاق هم میدونه ترسی ندارم ولی دلیل کارش رو نمیفهمم. 1398/08/02 | 14:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بخارشور مدیر استارتر عضویت: 1396/07/08 تعداد پست: 135 ینی چی ، همین که نوشتم دیگه .متوجه نمیشم منظورتون چیه
lady_noh عضویت: 1397/12/15 تعداد پست: 15929 چه مرد خوبی. قدرشو بدون خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔 خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄
playa عضویت: 1397/02/03 تعداد پست: 5859 همین که نوشتم دیگه . متوجه نمیشم منظورتون چیه ینی بدون اینکه جدا شید مهریه میگیرید؟ همه دنیام دخترم❤️
aydajooon عضویت: 1397/12/04 تعداد پست: 4826 من عمرا مهریه امو ببخشم.۳۰۰تا بده که ۳۰۰تا سکه ببخشی که خیلی بیشتره .درسته خوبین و مشکل ندارین ولی من باشم نمیبخشم خدایا خودت نگهدار هدیه ات باش سپردمش بخودت
بخارشور مدیر استارتر عضویت: 1396/07/08 تعداد پست: 135 من عمرا مهریه امو ببخشم.۳۰۰تا بده که ۳۰۰تا سکه ببخشی که خیلی بیشتره .درسته خوبین و مشکل ندارین ولی م ... خیلی اصرار میکنه آخه.من گفتم بدون هیچی میبخشم ولی قبول نمی کنه.
بخارشور مدیر استارتر عضویت: 1396/07/08 تعداد پست: 135 اینقدر برام عجیبه.فقط دلیلش رو میگه برا اینکه بهت بدهکارم.
aydajooon عضویت: 1397/12/04 تعداد پست: 4826 به نظرم بقیه اش نبخش .نمیخوام ته دلتو خالی کنم یا به همسرت .اما یکی و میشناسم بی نهایت عاشق هم بودن خیلی ۸ سال ازدواج کرده بودن زن ۲سال بعد عروسی مهریه اش بخشیده بود.سر یه چی بی ارزش مانتو الکی الکی بحث کردن و ادامه پیدا کرد و طلاق دختره پشیمون بود بخشیده مهریه اشو خدایا خودت نگهدار هدیه ات باش سپردمش بخودت
بخارشور مدیر استارتر عضویت: 1396/07/08 تعداد پست: 135 من عمرا مهریه امو ببخشم.۳۰۰تا بده که ۳۰۰تا سکه ببخشی که خیلی بیشتره .درسته خوبین و مشکل ندارین ولی م ... میشه دلیلتون و بگید.آخه الان که مهریه رو اگه طلب هم کنی راحت دادگاه بعد از کلی کشمکش قسطی میکنه. زندان هم که برداشتن.الان دیگه هیچ مردی از مهریه نمیرسه.
بخارشور مدیر استارتر عضویت: 1396/07/08 تعداد پست: 135 به نظرم بقیه اش نبخش .نمیخوام ته دلتو خالی کنم یا به همسرت . اما یکی و میشناسم بی نهایت عاشق هم بود ... ممنون عزیزم .