2777
2789
عنوان

محبت کن اما به هرکس اندازه ی خودش ، نه بیشتر !

| مشاهده متن کامل بحث + 294 بازدید | 20 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسیب که نه ولی خیلیا ارزش نداشتن و کمترش کردم

همین که بتونی به موقع تشخیص بدی کی ارزششو نداره ، همینم کار سخت و مهمیه بنظرم 

♡♪00:01 ــــــــــــــــــــــــــــــــــــ⊙ـ▶

لطفن چرتو پرت نگین هر چیزی زیاد از حدش بده شمام یکی بهتون محبت زیادی بکنه اگ عوضی باشین خیانت میکنین اگ نباشین ازین وضعیت خسته میشین و دلتونو میزنه هیچ ربطیم ب نادونیو کم ظرفیتیو این چیزا نداره

فقط براتون پیش نیومده یه طرقه ب قاضی میرین توقع دارین زیاد محبت میکنین زیادم محبت ببینین هر چیزی ب اندازه و سرجای خودش

خوشا رهایی                                                           خوشا اگر نه رها زیستن                                           مردن ب رهایی❣
هر کی گفته این جمله رو گل گفته😊 خودمم این مدلی هستم تو رفتار با بقیه. اینجور ک باشی حداقلش اینه ک ...

آره دیگه ... 

موافقم

♡♪00:01 ــــــــــــــــــــــــــــــــــــ⊙ـ▶