2777
2789
عنوان

با شوهرم دعوام شد

597 بازدید | 34 پست

شوهرم و بابام باهم کار میکنن مغازه ی شریکی دارن حالا صاحب مغازه گفته بلند شین اینا دنبال مغازه هستن پری پدر شوهرم دیدم زنگ زده بود ب شوهرم تو تماشاش ازش پرسیدم ب بابات گفتی ک مغازه این طوری شده گفت ن فقط حال و احوال کردیم. از ی طرفی هم قرارداد خونه رسیده ک باید تمدید بشه. دیشب پدر شوهرم زنگ زد شوهرم بابت این چیزا کامل توضیح نمیده سربسته جواب میده بقیه چیزا رو کامل میگه ولی راجب مادیات و اینا ن. پدر شوهرم ک پشت گوشی هیچ وقت نمیگه گوشی رو بده عروس گفته بود میخاد باهام حرف بزنه نگو میخاد اطلاعات بگیره. باهام بد حرف زد گفت پس تو و بابات اونجا چ کار میکنین ک وضع این طوری شد با داد من ب روم نیاوردم گفتم امروز قرار داد خونه رو تمدید میکنیم گفت ن مغازه رو میگم گفتم مغازه دارن کار میکنن خوبه رو حساب اینکه شوهرم گفته نگفتم. یهو از تو آشپزخونه داد زد چرا سوتی میدی من گفتم داریم بلند میشم. اعصابم خیلی بهم ریخت ب باباش گفتم من از مغازه خبر ندارم. گفت هرچی شد بهم بگو. کلا کلشون تو زندگی منه درهر شرایطی ن فقط این. اینم بگم بین این دوتا تماس دیگه نداشتن باهم. قط کردم سر شوهرم داد زدم گفتم تو بهم گفتی نگفتم ک گفت ن من نگفتم. زد ريزش گفت حالا چرا داد میزنی گفتم چون تو داد زدی داشتم با گوشی حرف میزدم. وسایل دستو کوبید و رفت تو اتاق من گفتم اطلاعات میدی ب اونا حداقل هماهنگ باش ابروت نره. رفت شبم اونجا خابید منو تنها گذاشت حتی ستایش هم ک عاشقشه ندید. الان خیلییی ناراحتم. ب نظرتون مقصر کیه. ببخشید طولانی شد. شاید ب نظر شما مسخره باشه ولی برام ی شر شده

برای مامان شدنم و خونه دار شدنم دعا میکنی؟؟                خسته ام از دکتر و دارو فقط ب معجزه نیاز دارم😭😭😭😭😭😭😭😭

خودتی دیگه یه جریان کوچولو رو ببزرگ کردی ولی رفتن از خونه رو واقعا نمیشه هضم کرد/:

خانوم بادکنکی:پنجمین کاربریمه از سال ۹۲🎈🎈🎈🎈بحث بابیشعور ممنوع😑فاز اونایی که تاپیک میزنن و میگن نظر نده اگه موافق نیستی یا اگه نظر بدی میگن اعتقاداتت بزار برا خودت نکن بزور توی سر دیگری رو درک نمیکنم /:اینجا دفتر خاطراتت نیست که دست هرکی دلت بخواد بدی برات یادگاری بنویسه یه سایت عمومیه نمیخواستی کسی دخالت نکنه اینجا نمینوشتی فازت درک نمیشه به مولا 😐😐من دخترم دختررر بادکنک دوست دارم به خودمم مربوطه میزارم تو پستام😒🎈اونروز یه خانوم میگفت: بادکنک برا ما ترکا معنی پوچ و توخالی بودن طرف میده منم اینجوری😶😐 نگاش میکردم توی تاپیک (خودم ترکم😍)🎈🎈🎈🤔فکر اینکه ندای لبیک از کعبه بلند بشه دیوونم میکنه😍الهم عجل الولیک الفرج🎈🙂❤!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودتی دیگه یه جریان کوچولو رو ببزرگ کردی ولی رفتن از خونه رو واقعا نمیشه هضم کرد/:

از خونه نرفتم. اونم نرفت فقط جاشو عوض ص کرد بهم محل نذاد

برای مامان شدنم و خونه دار شدنم دعا میکنی؟؟                خسته ام از دکتر و دارو فقط ب معجزه نیاز دارم😭😭😭😭😭😭😭😭

من جای بابات باشم از شوهرت تو کار جدا میشم شراکتو بهم میزنه دامادی که اختیار زندگيشو نداره و پدرش پررو بازی درمياره به درد شراکت نميخوره 

از همون اول باید نمیذاشتی شوهرت برای هرچیزی بهشون توضیح بده 

چرا وقتی سرت داد زد ساکت موندی، مگه تو و بابات نوکرشونی؟! 

در کل تو و بابات پرروشون کردی 

آخه ستایش هم شد فیلم که عاشقشه!!!!  همین فیلم های چرند می بینه اخلاقش اینطوری می شه!!!!!

آدم کنار میاد کنار میاد کنار میاد! یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد! از همون کنار میزاره میره!!!!!!😖😖
خیلی طولانی بود مثل داستان ستایش 

ببخشید گفتم کامل بگم

از خونه نرفتم. اونم نرفت فقط جاشو عوض ص کرد بهم محل نذاد

اها خب پس مقصر تویی که یه مسئله ای که با ارامش میشد حل کردو با دعوا شروع کردی

خانوم بادکنکی:پنجمین کاربریمه از سال ۹۲🎈🎈🎈🎈بحث بابیشعور ممنوع😑فاز اونایی که تاپیک میزنن و میگن نظر نده اگه موافق نیستی یا اگه نظر بدی میگن اعتقاداتت بزار برا خودت نکن بزور توی سر دیگری رو درک نمیکنم /:اینجا دفتر خاطراتت نیست که دست هرکی دلت بخواد بدی برات یادگاری بنویسه یه سایت عمومیه نمیخواستی کسی دخالت نکنه اینجا نمینوشتی فازت درک نمیشه به مولا 😐😐من دخترم دختررر بادکنک دوست دارم به خودمم مربوطه میزارم تو پستام😒🎈اونروز یه خانوم میگفت: بادکنک برا ما ترکا معنی پوچ و توخالی بودن طرف میده منم اینجوری😶😐 نگاش میکردم توی تاپیک (خودم ترکم😍)🎈🎈🎈🤔فکر اینکه ندای لبیک از کعبه بلند بشه دیوونم میکنه😍الهم عجل الولیک الفرج🎈🙂❤!

خب مستقیم از اول بگو نمیدونم چرااجازه میدی شوهرو پدرشوهرت انقدر باهات بد حرف بزنن؟؟؟ همون وقت که داره طرف با داد حرف بزنه بگو واا بابا الان داشتی باخودش حرف میزدی اینارو ازخودش میپرسیدی دیگه اینا سوالای مردونس من چمیدونم اخه.بینتونم اختلاف نمیفتاد

یه گوشزد بکنش تا نزاره باباش اینقدر دخالت نکنه

من جای بابات باشم از شوهرت تو کار جدا میشم شراکتو بهم میزنه دامادی که اختیار زندگيشو نداره و پدرش پر ...

دفعه چندمشه ک باهام اینجوری حرف میزنه

دفعه چندمشه ک باهام اینجوری حرف میزنه

میگن دیگ خیلی رو دادی باید با احترام میگفتی لزومی نداره داد بکشین من صداتونو میشنوم 

درضمن چرا باید صحبتهاي مردونه رو از من سوال جواب کنین از خودش بپرسين 

مردم عجب رویی دارن بخدا