2777
2789
عنوان

تهوع و معده درد بارداری

6769 بازدید | 16 پست

سلام عزیزان من هفته ۹ بارداری ام و از تهوع و سوزش معده و سنگینی معده زجر میکشم دکتر رفتم دمیترون خوردم فایده نداشت الان نازوفار میخورم و لانزو که برای بارداری از داروهای بی خطرن ولی هیچی فایده نداشت برام یک ماهو نیمه دارم این مشکلو از اول داشتم اصلا و هرچی میخورم انگار سنگ میشه حتی آب خوردن عذابم میده و به زور آب جوش میخورم یکم یعنی کارم شده هر شب گریه کردن الان ۴ کیلو از بی غذایی کم کردم همه چیو کم میخورم خیییلی کم در چندین وعده ولی بازم تاثیر نداره همه کار کردم هیچی به هیچی من شیر هم میخورم برمیگردونم همش میترسم نکنه دندونام نابود شن یا نکنه از غذا نخوردنم بچه چیزیش شه کی مثل من بوده تجربشو بگه؟ یعنی ممکنه خوب شم؟ یا تا تهش این مدلیه😭😭😭

سیرابی و شربت زنجبیل بزار یخچال خنک شه و هندوانه و تنفس هوای ازاد کاهش تهوع....منم داشتم و همینکاراو میکردم....فقط سوزش معده چقد زود شروع شده؟؟من از ۸ماهگی شروع شد...خیلی بد😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سیرابی و شربت زنجبیل بزار یخچال خنک شه و هندوانه و تنفس هوای ازاد کاهش تهوع....منم داشتم و همینکاراو ...

هر چیز سردی میخورم بدتر میشم هیچ چیز یخچالی رو نمیتونم بخورم و چون تاحالا سیرابی نخوردم میترسم برگردونم 😔

منم مثل تو بودم ولی هیچ قرصی نخوردم و تحمل کردم,سه ماه که تموم کردم اوکی شدم

منم خیلی کم میخورم و پرسیدم داروهای گروه آ بی خطرن و میشه استفاده کرد مال من خیلی شدیده منم دوست نداشتم مجبور شدم

سیرابی و شربت زنجبیل بزار یخچال خنک شه و هندوانه و تنفس هوای ازاد کاهش تهوع....منم داشتم و همینکاراو ...

عزیزم من چطور میتونم روز شمار بارداری رو مثل شنا فعال کنم؟ الان مثلا برای شما نوشته چند هفته باقی مونده دقیق

سلام من هفته ۱۳ ام هنوز حالت تهوعم سر جاشه.تقریبا همه چیزو امتحان کردم بجز سیرابی.دمیترونم فایده ای ...

آخی عزیزم میفهممت واقعا.پس منم خوب نمیشم😔منم فقط سیرابی مونده راستش به جاش زبان گوسفند خوردم نتونستم برگردوندم مزاجم خراب شده میترسم بخورمش منم ویگه دمیترون فایده نداره برام😔

[QUOTE=109815654]آخی عزیزم میفهممت واقعا.پس منم خوب نمیشم😔منم فقط سیرابی مونده راستش به جاش زبان گوسفند خوردم نتونست ...[/QUOTE

میگن حدودا از هفته شونزده تموم میشه این حالت تهوعا.بعدش انرژی برمیگرده و تقریبا مثه سابق میشیم😍😍

انشاالله که به سلامتی بگذرونیم

خدایا فرج امام مارا برسان.
[QUOTE=109815654]آخی عزیزم میفهممت واقعا.پس منم خوب نمیشم😔منم فقط سیرابی مونده راستش به جاش زبان گو ...

سلام عزیزم.منم زبان خوردم ولی برگردوندم و فایده نداشت.دیگه نمیدونم چیکار کنم.حالا تهوع به کنار .معدم اذیتم میکنه.انشاالله مال شماهم خوب شه منم درکتون میکنم شما چند هفته این

[QUOTE=109815654]آخی عزیزم میفهممت واقعا.پس منم خوب نمیشم😔منم فقط سیرابی مونده راستش به جاش زبان گو ...

سلام عزیزم خوب شدی؟ از هفته ۱۴ اینا کم کم بهتر شدم .شما خوب شدی؟ خیلی بد بود دیگه رانیتدین پنتو مرازول همه چی امتحان کردم انواع پرهیز غذایی فایده نداشت خودش بهتر شد .گاهی معدم میسوزه ولی دیگه مثل قبل کوشنده نیس تازه دارم شیرینیشو میچشم و گرسنم میشه یکم🤗

دختریت خوبه؟

چند هفته ای؟

سلام عزیزم خوب شدی؟ از هفته ۱۴ اینا کم کم بهتر شدم .شما خوب شدی؟ خیلی بد بود دیگه رانیتدین پنتو مراز ...

سلام عزیزم .خداروشکر خوبم تا ۲۰ هفته تهوعم ادامه داشت بعدش کم کم بهتر شدم.الان گاهی وقتا سوزش معده دارم که با رانیتیدین خوب میشه.دختری ام خوبه این روزا که اینقد مشت و لگد میزنه که نگو.خداروشکر که شما هم بهتر شدی انشاالله این چن ماهه دیگه هم زود بگذره.منم الان شیرینی بارداریو حس میکنم 🤗🤗🤗

فک کنم چن روزی از شما جلوتر باشم تاریخ زایمانم۱۵ اردیبهشته😍🤗😍🤗

سلام عزیزم .خداروشکر خوبم تا ۲۰ هفته تهوعم ادامه داشت بعدش کم کم بهتر شدم.الان گاهی وقتا سوزش معده د ...

آخی خوشحال شدم 

انشاالله به سلامتی.منم تا۲۰ هفتگی سوزش معده و تهوع داشتم و رانیتدین میخوردم الانم بعضی وقت ها دارم.انشاالله به زودی صحیح و سالم بغلشون بگیریم 🤗🤗🤗

آخی خوشحال شدم  انشاالله به سلامتی.منم تا۲۰ هفتگی سوزش معده و تهوع داشتم و رانیتدین میخوردم ال ...

من جدیدا خیلی کم میام نی نی سایت .اینه که ندیدم برام پیام گذاشتین.واقعا خداروشکر میکنم.و خیلی برای شمام خوشحالم.

انشاالله این چن ماهم بگذره و تموم بشه.😍😍😍😍😍

من جدیدا خیلی کم میام نی نی سایت .اینه که ندیدم برام پیام گذاشتین.واقعا خداروشکر میکنم.و خیلی برای ش ...

من هم خیلی کم میام عزیزم واسه همینم دیر جوابتونو میدم .ممنونم هم چنین برای شما