2777
2789

خب خداروشکر که همه تونم قرآن خونید

الحمدلله واقعا

کاش یکم به معانی قرآنم توجه میکردین

کاش یکم انسانیتم تووجودتون بود

باتمام وجود به وجود پرازعشق ومهربونیت افتخارمیکنم دخترکوچولوی من❤

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

توو اينجور تاپيكا منو منشن نميكني بخندم كه توو تاپيك گوز مردم نميدونم چرا ياد من ميفتي😐

وای نازی😂😂😂😂😂😂😂😂

بترکی هی...اخه تو صبا نیستی

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔
خب خداروشکر که همه تونم قرآن خونید الحمدلله واقعا کاش یکم به معانی قرآنم توجه میکردین کاش یکم انس ...

چرا عزیزم؟

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔
وای نازی😂😂😂😂😂😂😂😂 بترکی هی...اخه تو صبا نیستی

وقت ناهارم ميام يه سر ميزنم😒😒

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

کمتر  جو  بده بابا🙄🙄🙄  خو اسکل بازی فیلم پخش کردن تو اینستا  واسه خودش میرق ...

میگما شما همونی که الان تاپیک اون سه قلوها رو زدی. عزیزم قبل از هرچیزی باید فرهنگ استفاده از اون رو داشتخ باشیم . شما هنوز به اون درجه نرسیدی که اینستا داشتخ باشی و فیلمای ملت و نگا کنی. میخوای اینستا رو حذف کن بخدا کمتر حرص میخوری.

خودم# اینستا ندارم😁

کمتر  جو  بده بابا🙄🙄🙄  خو اسکل بازی فیلم پخش کردن تو اینستا  واسه خودش میرق ...

حالااینهمه ازهمه چیشوفیلم میگیرن میذارن اینم یکی مثل بقیه    دلش خواسته رقصشوبذاره

مثلن من بگم آخه اینم تاپیک زدن داشت شماخوشت میاد؟!!!

یابگم چه اسکل بازی آدم درمورد رقص بقیه تاپیک بزنه؟!!!

خب دلت میخواد...به کسی ربطی نداره

باتمام وجود به وجود پرازعشق ومهربونیت افتخارمیکنم دخترکوچولوی من❤
اه اه حالم بد شد از دیشب اینو دیدم چرا انقدر کش و قوس ناجور میده به خودش؟ یعنی مدل رقصیدنش اینجوریه ...

مثلا خواسته مثه زنای خارجی شکمشو قر بده

ولی خودش شبیه شلنگ ب خودش میپیچه😂

فقط 23 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

دکتری که به مامانا کمک میکنه برای زایمان طبیعی توو پیچ خودشون گذاشته و بقیه برداشتن پخش کردن  ...

واقعا موافقم از همه چیز میخوان ایراد بگیرن حالا مدل  رقصش همینه بیچاره هیچیم جلف بازی درنیاورده لباسشم  پوشیده است