2777
2789
عنوان

رفتار نی نی ۷ ماهه!!!!

100 بازدید | 18 پست

سلام دوستان.پسر من هفت ماهشه.وقتی چیز خوردنی دست ما میبینه خیلی بی تاب میشه و باید همون لحظه بهش بدیم تا بخوره یا وقتی سفره میندازیم هم همینطور.زور میزنه که اونم بخوره همه چی.میدونم بچس.اما رفتار درست چیه؟امکان داره این رفتار بمونه روش و همه جا اینجوری بکنه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم طبق نظر روانشناسا و دکتر هولاکویی, تا دوسالگی بچه هر چی خواست فورا باید برطرف بشه و بهش داد, اما از دوسالگی ب بعد باید صبر رو بهش یاد, داد, مثلا میگه مامان آب میخوام باید بگی اول بزار تلفن بابا رو جواب بدم بعد اب, یا اول بزار اینکارو کنم الان بهت اب میدم

نه بابا. هیچی نیست دختر من سینه خیز حمله میکرد سفررو میکشید تو ۸ ماهگی. نون و میکرد تو دهنش ب زور.می ...

اره چهاردست و پا میره.الانم همش میخواد یچیزیو بگیره بلند شه.اگه نون بربری بدم دستش دگ نمیشه ازش پس گرفت قیامت میکنه 

دقیقا پسر منم همین حرکاتو داره و اگه ی خوراکی ببینه حتما میخاد بخوره میتونم بپرسم شما ب پسرتون چی می ...

والا الان هفت ماه و نیمشه.چون شیرم کم بود از چهار ماهگی کمکی بهش دادم.الان مثلا یه روز صبح سرلاک میدم.یه روز نون رو ریز میکنم توی ابجوش شکر و پنیر و کره میزنم میخوره.ناهار سوپ درس میکنم.برنج و جو و هویج و مرغ و اینجور چیزا.شام فرنی میدم.بعضی وقتا سیب زمینی ابپز با زرده تخم مرغ و کره میدم بهش.