2777
2789
عنوان

پهن کردن و خشک کردن لباس زیر

1565 بازدید | 19 پست

می دونید که دکترا  میگن که هر روز یا زود به زود باید لیاس زیر رو عوض کنی و بعد شستن هم میگن برای خشک شدن بذارید زیر آفتاب و با آفتاب خشک شون کنید

حالا سوالم اینه که چجوری اینا رو پهن کنم تا جلوی دید بابام و داداشم نباشن؟ شما چجوری لباس زیرتون رو پهن میکنید؟ 

من همیشه این مشکلو تو خونه بابام داشتم بعد عروسی خب رفتم خونه خودم اما الان به خاطر مشکلات مالی شوهرم یه هشت ماهه که اومدیم خونه بابام و تو یه اتاق با هم زندگی می کنیم البته تا دو ماه دیگه آپارتمانمون جور میشه و میریم خونه خودمون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما همیشه لباس زیرامون رو حوله خشک کن حموم پهن میکردیم چیز خجالت آوری نیست که بخایم قایمش کنیم  

بوسیدمش در کافه های خسته ی در راه                    بوسیدمش از غم جلوی درب دانشگاه                                    بوسیدمش در رودسر , بر ماسه های داغ                              بوسیدمش در شهر بعد از خوردن شلاق

اتوی داغ، کار آفتابو نمیکنه

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
چرا دیگه همه فکر میکنن رابطه داشتی خبر دار میشن 😁😂

از شرت میفهمن رابطه داشتی؟ شما فقط وقتی رابطه داری شرت و سوتین عوض میکنی؟

بوسیدمش در کافه های خسته ی در راه                    بوسیدمش از غم جلوی درب دانشگاه                                    بوسیدمش در رودسر , بر ماسه های داغ                              بوسیدمش در شهر بعد از خوردن شلاق