2777
2789
عنوان

شام پاگشا چی بپزم

6498 بازدید | 54 پست

میخوام دختر جاریمو پاگشا کنم بنظرتون چی بپزم دسرش چی باشه ..من اولین بارمه میخوام مهمونی بدم..تنهاییم که نمیشه صداشون کرد باید با پدرومادر و جدوابادش صدا کنم.میشیم دوازده نفر..چیکار کنمممممم

۱۲نفر که زیاد نیست.خوبه.سوپ بذار.مرغ و یه ندلم گوشتی بذار.با پلو.کنارش سالاد یا سبزی خوردن.یدونم ژله بگیر توش میوه خورد کن.

انواع کارهای نمدی سفارش قبول میشه😍😍برای انسان بودن احتیاجی به مذهب نیست!اگر نمیتوانی درست و غلط را تشخیص دهی از کمبود فهم و شعور است نه دین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب دوازده نفر زياد نيست اول صبر كن بزرگترا پاگشا كنن بعد تو پاگشا كن، الان هوا خنكه، فسنجون ميتوني درست كني، يا قورمه سبزي. زرشك پلو با مرغ يا باقالي پلو با مرغ، سوپ جو، اگر ميخواي خيلي مفصل باشه كشك بادمجون هم بذار، سالاد كاهو، كرم كارامل و ژله يا پاناكوتا يا تيراميسو

همون چلو مرغو بذار. با سوپ و سالاد. دسر من معمولا نمیذارم. ولی بخوای ی ژله کرم کارمل و این مدلیا بد نیس

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند

من پاگشایی هام حتما ماهیچه و گردن میزارم بعلاوه شیرین پلو بامرغ یا ته چین مرغ و سالاد و سبزی و دسر😊کنارشم یا سوپ یا پاستا یا یه فینگر فود اسون

هر لحظه ای که به چیزی که مردم فکر می کنن اهمیت بدی، همون قدر از خودت دور میشی…