2777
2789

سلام

من٣ساله ازدواج کردم ۶ماه ازازدواجم میگذشت ک متوجه شدم شوهرم معتاده دوس نداشتم زندگیم خراب بشه باهاش حرف زدم درکش کردم تاترک کنی اماهمش منوگول میزدهی میگفت چشم نمیکشم امابازمیکشید....یاچندوقت نمیکشیدبازشروع میکرد کم اورده بودم مصرفش رفت بالا بی حس واحساس شدهمش میرفت سرکارمیومدمیکشیدمیخوابید توشهرغریبم کسی ازخانواده امم کنارم نیس همش توخونه بودم کم اوردم زنگ زدم ب داداشم اومددنبالم رفتم خونه مادرم واس طلاق دیگ دلسردشده بودم ازش تااینک اومده بودخونه مادرش میخواست باهام حرف بزنه منم رفتم ب حرفاش گوش کنم ک قسم خورددیگ نمیکشه رفتیم مشهدقسم خورددیگ نمیکشه ب حرفاش اعتمادکردم اومدم اماتارسیدیم شروع کرد ب کشیدن نمیدونم چرااومدم من ک ازش دلسردشدم دیگ دوسش ندارم نمیدونم چیکارکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هنوز نمیدونی باید چیکار کنی ؟ جدا بشو ....زندگی با معتاد اشتباهه....اگه صبر زیاد داری تلاش کن ترک کنه اما تا چند سال بچه دار نشو 

با هر کسی به اندازه شعورش صحبت میکنم

شوهر منم دیشب رفت کشید پیش دوستش😢به بهانه ی درمون بواسیرش

گفتم راهای دیگه ای هس و فلان ولی مگه گوش می کنن

اخرش رفت الانم دس ندارم نگاشم بکنم

التماسش کردم نره میگه تو دوس داری از درد بمیرم

چقد احمقن خدایا😡😡

⚘خدایا شکرت❣

کمپ        خودش هم بخواد فروشنده ها و دوستاش دست از سرش برنمیدارن   اول از همه سیمکارتشو عوض کنه 

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐
من باخودم فک کردم قسم خورده بایدروحرفش باشه توخونه ازتنهایی دارم دیوونه میشم

ببین قاطعانه رفتار کن. من هولت نمیدم سمت طلاق ولی باید تصمیم اساسی بگیری و اون اساسی در مسیر تغییر بیافته

تبسمی اگرم رو دهد ز عیش ندانی، که گاهی آدمی از کثرت ملال بخندد ...