2777
2789
عنوان

کولیک دخترم...میشه کمکم کنید

168 بازدید | 15 پست

سلام دوستان تازه زایمان کردم هشت روزه دخترم کولیک داره داروی کولیک ایز مصرف میکنه،خیلی گریه میکنه و بی قراره..کسی میتونه کمکم کنه..روزی دو وعده میدم پنج قطره،بنظرتون میتونم وقتی بی قراره بیشتر بدم

دختر قشنگم بهونه زندگی منو بابایی خوش اومدی ب زندگیمون،خدایا مواظب عشقم و دخترم باش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانمی دادن هررردارویی ب بچه تازیر یک ماه ممنوعه چون رسوب میکنه توی کلیه شون.کلیه های اونا اندازه ی ی لوبیاهم نیست نمیتونه دفع کنه رسوب میکنه توش

اصلا بهش نده...دخترمنم باوجودی ک کولیک داشت تا۲۵روزگیش تحمل کردمو بهش دارو ندادم

رو دست دمر بخوابونش.دورنافشو مث عقربه ی ساعت ماساژ بده.صدای سشوار براش بذار‌.توماشینم بچرخونش

اگر از بلندای آسمان بترسی، نمی‌توانی مالکِ ماه شوی! 🌖✨

منم دختر اولم کولیک داشت از یک عصر تا 7 8 شروع میکرد به گریه دکترم بردم دارو داد اثر نکرد بعدم بهم گفت ببین چاره ای نداری تا چهار ماه همینطوره بعضیا زودتر خوب میشن ولی من همون چهار ماه شد خودم ماست و لبنیات و لوبیا چیزای نفاخ نمیخوردم صدای مخصوص مثل سشوار و جاروبرقی هس تو اینترنت واسه اروم شدن بچه ها دانلود کن بذار براش من که فقط تو ماشین اروم بود

عزیزم دارو تاثیر چندانی نداره.فقط باید صبوری کنه تا چهار ماهگی خودش خوب میشه.دمر نگهش دار.صدای جارو برقی آرومش می کنه.توی ماشین چرخوندن خیلی براش خوبه.صبوری .صبوری.صبوری

💞متاهل💞...........درخواست دوستی ⛔
کولیک ایز رو ۱۰قطره بده اثر میکنه.۵قطره خیلی کمه وموثر نیست.ضمنا هر ۸ساعت بده.نگران نباش تا یک ماه و ...

عزیزم بچه با بچه فرق میکنه و پزشک باید بگه

وزن شروع 74.300           وزن فعلیم 67 😍       وزن هدف 64      قد 170 

ممنونم دوستان منم براش سشوار روشن میکنم اروم میشه گاهی خیلی خوبه گاهی خیلی بی قرار میشه....اصلا هم غذاهای نفاخ و لبنبات نمیخورم،خدا کنه دخترم زودتر خوب بشه تو سهر غریبم و خیلی سختمه

دختر قشنگم بهونه زندگی منو بابایی خوش اومدی ب زندگیمون،خدایا مواظب عشقم و دخترم باش