2777
2789
عنوان

باردارم و سرما خوردم و حالم خیلی بده لطفا کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1186 بازدید | 47 پست
الان قدو وزنت چند؟ ببخشیدا همش سوال میپرسم اگه دوست داری جواب بده

من قدم ۱۶۰ وزنمم ۱۱۱ 😐 البته تو ظاهرم ۸۰ میخوره چربیام پخشه فقط یجای خاص مثل شکم واینا نیست ولی من وقتی باردار شدم ۱۰۶کیلو بودم الان ۱۱۱ وقتی قصد لاغری داشتم ۱۲۰ بودم تازه تروئید پرکارداشتم چاق شده بودم تروئیدم برطرف شد شروع کردم به رژیم گرفتن

قلبمو شکست..روزها..ماه ها... بم بی توجه بود... کسی که عاشقش بودم..یروز که اصلا جواب زنگامو نمیداد بادوستاش پارتی گرفته بود...نوشتم:یروز توعصبی من بیخیال تو ناراحت من بیخیال توبی تاب من بی خیال یروزم نوبت تو میشه هی زنگ بزنی جواب ندم پیام بدی جواب ندم...اون زمان بهم پوسخند زد..چون میدونست چقد عاشقشم و مطمئن بود نمیشه من بهش بی توجه باشم...شروع شد ..اینبار هربار منو میشکست دیگه خودمو جمو جور نمیکردم...غرق بودم تو افسردگی تو غم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من قدم ۱۶۰ وزنمم ۱۱۱ 😐 البته تو ظاهرم ۸۰ میخوره چربیام پخشه فقط یجای خاص مثل شکم واینا نیست ولی من ...

الهی. ولی فکرشو نکن مهم اینه که سالم باشی هم خودت هم نی نیت ایشاالله بعدشم با شیردهی وزن کم میکنی

الهی. ولی فکرشو نکن مهم اینه که سالم باشی هم خودت هم نی نیت ایشاالله بعدشم با شیردهی وزن کم میکنی

اون که اره من چون ارثی چاقم همیشه تا وزن ۷۰ کیلو ک لاغرمیکنم یهویی چاق میشم باش تا ول میکنم زود لاغرمیشم زودم چاق میشم رژیم ک میگیرم از دوهفته ۴ کیلو کم میکنم

قلبمو شکست..روزها..ماه ها... بم بی توجه بود... کسی که عاشقش بودم..یروز که اصلا جواب زنگامو نمیداد بادوستاش پارتی گرفته بود...نوشتم:یروز توعصبی من بیخیال تو ناراحت من بیخیال توبی تاب من بی خیال یروزم نوبت تو میشه هی زنگ بزنی جواب ندم پیام بدی جواب ندم...اون زمان بهم پوسخند زد..چون میدونست چقد عاشقشم و مطمئن بود نمیشه من بهش بی توجه باشم...شروع شد ..اینبار هربار منو میشکست دیگه خودمو جمو جور نمیکردم...غرق بودم تو افسردگی تو غم 
اون که اره من چون ارثی چاقم همیشه تا وزن ۷۰ کیلو ک لاغرمیکنم یهویی چاق میشم باش تا ول میکنم زود لاغر ...

وااای چه خوب پس به قول قدیمیا گوشتت سر تاقچس. حالا من اصلا تکون نمیخورم البته خودم میدونم از بی تحرکیه

منم قدم ۱۵۵ وزنم ۷۵ همه بهم میگن بارداربشی ۱۰۰ کیلو میشی😔

من قدم 170 وزنم 80 باردار شدم بعدش کم کن قرار نیس که همون 100 کیلو باقی بمونی

خدایا برای همه نعمت هایی که بدون چشم داشت و توقع به من دادی ازت ممنونم...    
منم قدم ۱۵۵ وزنم ۷۵ همه بهم میگن بارداربشی ۱۰۰ کیلو میشی😔

بمنم همین میگفتن الکی میترسوننت بعدم مصاورتغزیه کمکت میکنه من ک ویار نداشتم بگم حالم بدبوده وزن نگرفتم کلا تاالان ۵ کیلو اضاف کردم

وااای چه خوب پس به قول قدیمیا گوشتت سر تاقچس. حالا من اصلا تکون نمیخورم البته خودم میدونم از بی تحرک ...

خب رقص خیلی خوبه من رژیمم طوری نبود چیز خاصی بخورم ازهرچی کم میخوردم شکر نمک حذف کردم درحد گشنگی برطرف شه میخوردم ن سیر بشم بعدم تو یه لیوان اب زیره و زنجبیل قاطی میکردم میخوردم و تویه لیوان اب یه قاشق سرکه سیب میریختم بعد غذا دراز نمیکشیدم لقمه هامو خوب میجویدم کلا همه عماول باهم کمک میکنن به لاغری

آره والامردم اصلا دهنشون بسته نمیشه همش میخوان استرس بدن. 

منو میگفتن تو حامله شی ازدر تونمیایی دیابت بارداری میگیری وزنت زیاده بچت نمیمونه خدارو شکر ن شکمم خیلی بزرگ شده ن دیابت گرفتم ن تاالان بچه مشکلی نداشته ن ان تی ن انومالی همه چیش اوکی کیستم نداشتم بچمم خیلی تکون میخوره ایناهمش میخان بترسوننت مادرشوهرم میگفت فلانی بچش مرده اون یکی مرده گفتم چیزی به اسم سونو هست ک نمیرفتن مثلا یکی وزتش بالا بوده کیسه ابش گفتن تشکیل نشده درست تا ماه بالا بچه تو خشکی مرده گفتم خب ازاولین سونو کیسه ابو چک‌میکنن

چه خوب آدمو امیدوار میکنید

والا بعدش به راحتی میتونی کم کنی...بعدم ام بی ام بدن هر کس متفاوته من همیشه فکر میکردم باردار که بکشم کلللی شکم و وزن میارم اما الان 6 ماه دارم تموم میکنم حتی هیچکس متوجه نمیشه که باردارم..ممکنه داخل بارداری خیلی اضافه کنی ممکنه کم اضاف کنی

خدایا برای همه نعمت هایی که بدون چشم داشت و توقع به من دادی ازت ممنونم...    

[QUOTE=109505220]خب رقص خیلی خوبه من رژیمم طوری نبود چیز خاصی بخورم ازهرچی کم میخوردم شکر نمک حذف کردم درحد گشنگی برط ...[/QUOTآره منم خیلی از این راهارو رفتم بازم باید برم بعدشم دیگه هرچه باداباد فوقش توپ قلقلی میشم😁

[QUOTE=109505220]خب رقص خیلی خوبه من رژیمم طوری نبود چیز خاصی بخورم ازهرچی کم میخوردم شکر نمک حذف کر ...

البته سعی کن پیاده ک میری پیاده روی میکنی شکمتو بده تو راه برو چربی ها ازتو اب میشن توخونه ام من شکممو چرب میکردم دورش سفره یبار نصرف میپیچیدم ورزش میکردم اون تو عرف میکردم وقتی بازمیکردم خیسه اب بود