2777
2789

من خاب دیدم ی بچه گذاشتم تو گهواره دارم تکونش میدم بخابه.تو اقدامم نبودم کاندوم پاره شد با یکبار من حامله شدم.دقیقا یکماه بعد دیدن این رویا

دلتنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک باان چه کرده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چند ماه قبل از فوت پدرم همش خواب میدیدم که دندونامو رو هم فشار میدم و همه خورد میشن. بارها این خوابو دیدم ولی تعبیرش رو بعد از رفتن بابام فهمیدم...

اون که رفته دیگه هیچ وقت نمیاد...
من چند ماه قبل از فوت پدرم همش خواب میدیدم که دندونامو رو هم فشار میدم و همه خورد میشن. بارها این خو ...

وااااای خواب دندونو نگوووو خیلی بده خیلی بد بی برو برگرد تعبیر میشه صددرصد

لطف میکنی برای شادی روح بابای عزیزم صلوات بفرستی😘😘

چند بار خواب دیدم تو بیمارستانم دارن میبرنم اتاق عمل میگن باید بری زایمان منم شکممو دست میزدم میگفتم نه هنوز بزرگ نشده زوده. تعبیرش چند تا سفط تو هفته های مختلف بود دوتاشم رفتم بیمارستان

من چند ماه قبل از فوت پدرم همش خواب میدیدم که دندونامو رو هم فشار میدم و همه خورد میشن. بارها این خو ...

خدا رحمتشون کنه منم چند ماخ قبل فوت بابای عزیزم خواب دیدم دندونم افتاد😔

من یه حاجت خیلی مهم دارم.واسه انتقالی شورم ،دو ماه پیش شب ولادت امام رضا گریه کردم و حاجت خواستم شبش خواب درخت پرتقال دیدم و....که تعبیرش این بود که به حاجتت میرسی،چند هفته پیشم شوهرم خواب میبینه برادرش شهید شده که اونم تعبیرش خوب بود و رسیدن به حاجت.الان کار شوهرم در مرحله نامه نگاریه ،نمیدونم درست میشه یا نه

خدا رحمتشون کنه منم چند ماخ قبل فوت بابای عزیزم خواب دیدم دندونم افتاد😔

قربونت... خدا پدر نازنین شما رو هم رحمت کنه... عجب خواب بدیه این دندون...

اون که رفته دیگه هیچ وقت نمیاد...
قربونت... خدا پدر نازنین شما رو هم رحمت کنه... عجب خواب بدیه این دندون...

ممنونم،آره من یبارم خواب دیدم دندونم افتاد ولی رفتم دندونپزشکی دوباره چسبوند برام صبح که بیدار شدم زودی صدقه دادم فرداش با داداشم تصادف وحشتناکی داشتیم از مرگ حتمی نجات یافتیم

من حامله بودم ولی جنسیت نی نیمو نمیدونستم توخواب دیدم نی نیمـ پسره دارم بهش شیر میدم به همه گفتم نی نی پسره هیشکی باور نمیکرد تااین که بعد یه ماه خواب من درست از اب دراومد

❤اللهم صل علی محمد وال محمد❤اللهم عجل لولیک الفرج❤
من یه حاجت خیلی مهم دارم.واسه انتقالی شورم ،دو ماه پیش شب ولادت امام رضا گریه کردم و حاجت خواستم شبش ...

عزیزم درخت پرتقال خوبه انشاالله به حاجتت میرسی