2777
2789

سلام یه سوالی داشتم خواهشا اونایی که میتونن کمکم کنن ،خیلی وقتا شده که به یه چیزی واسه خودم فکر کردم مثلا یه آرزو یا یه کاری که میخاستم انجام بدم ولی میبینم همون برای اطرافیانم اتفاق میفته به نظرتون چرا؟

تعداد رای : 13
نظرسنجی
بله
7
53%
خیر
6
46%

بله عزیزم. شما توی مدار پایینی از اون ارزوتون رسیدین ک توی محیط اطرافتون باشه و اگر همون مسیر تجسم یا هر روشی رو ک داشتین پیش ببرین بهش میرسین

تدریس و اموزش قانون جذب.. جذب ثروت و جذب عشق و ازدواج                             @Ghaanoonejaazb

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله عزیزم. شما توی مدار پایینی از اون ارزوتون رسیدین ک توی محیط اطرافتون باشه و اگر همون مسیر تجسم ی ...

ممنون که جواب دادین ولی ببخشید متوجه منظورتون نشدم میشه یه خورده شفاف تر بگین

ممنون که جواب دادین ولی ببخشید متوجه منظورتون نشدم میشه یه خورده شفاف تر بگین

شما وقتی یک هدف دارین دو تا مسیر دارین تا بهش برسین اولین راه تمرین و تکرار هستش تمرین و تکرار اون برنامه ای ک برای رسیدن بهش دارین مثل همین تجسم و... و دومین راه در محیط قرار گرفتنه یعنی شما در محیطی قرار میگیرین ک دارن با ارزوی شما زندگی میکنن یا بهش رسیدن پس باید این مسیر رو ادامه بدین تا بهش برسین. یه نشونه قوی هستش ک بهش نزدیک شدین

تدریس و اموزش قانون جذب.. جذب ثروت و جذب عشق و ازدواج                             @Ghaanoonejaazb
شما وقتی یک هدف دارین دو تا مسیر دارین تا بهش برسین اولین راه تمرین و تکرار هستش تمرین و تکرار اون ب ...

ممنون از توضیحاتتون ،پس به نظرتون اگه اون تجسم رو ادامه بدم حتی اگه همزمان برای اطرافیانم اتفاق افتاده باشه امکان رسیدن من به اون هدف از بین نمیره وباید تمرکزم رو بیشتر کنم درسته؟

ممنون از توضیحاتتون ،پس به نظرتون اگه اون تجسم رو ادامه بدم حتی اگه همزمان برای اطرافیانم اتفاق افتا ...

خواهش میکنم. بله دقیقا همینطوره عزیزم

میخام یه موردی که پارسال اتفاق افتادرو براتون بگم چند روزی بود که یهویی به این فکر افتادم که با دوستان واطرافیان یه گروه خیرین راه بندازیم ونفری فلان مقدار کمک کنیم واصلا هم در موردش با کسی صحبت نکردم وتا اون زمان نشنیده بودم همچین گروهی دورو برم باشه دقیقا چند روز بعد خواهرم تماس گرفت وگفت یه گروه خیرین هست به این شیوه وبا این مقدار کمک درماه اگه خواستی شرکت کن باور کنید از تعجب نمیدونستم چی بگم دقیقا همون جوری که من تصور میکردم باید گروه رو راه اندازی کنم