2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس واقعیت داره. ممنون 💜

عزیز همه چی درصدیه...هرکدومش بسته به میزان ضعیفی همسر یا شما درصدش کم و زیاد میشه .

همون آی وی اف هم سی درصد احتمال داره بگیره.

ولی خیلیارو دیدم با یکبار آی یو آی نتیجه گرفتن تازه خیلیم ضعیف بوده شوهرش...من میگم چون آی یو آی هزینه اش کمتره اول اونو امتحان کن چون دردسر و اذیتی نداره...بعد اگه نشد برو سراغ آی وی اف .

بازم خودتون میدونید و پزشکتون....معمولا دکتر اول روش اولی رو انجام میده بعد میره سراغ دومی

عزیز همه چی درصدیه...هرکدومش بسته به میزان ضعیفی همسر یا شما درصدش کم و زیاد میشه . همون آی وی اف ه ...

همسرم مشکلی نداره. به نظرت امکان داره بازم بگه اول آی یو آی کنیم؟ آخه اگه بگه روم نمیشه بهش بگم که میخام آی وی اف کنم

بعد با این روشها احتمال دو قلویی هست؟

من رويش كرج ميرم اونجا خيليارو ميبينم ك با دفعه اولي ك اي يو اي كردن باردار شدن خيليها هم هستن ك با چندينبار اي يو اي و اي وي اف بعد از چندين سال هنوز هيچ نتيجه اي نگرفتن

بزرگترین کادوی تولد امسالم رو امروز (۲۸-۰۸-۹۸) از خدا گرفتم دقيقا  روزي ك قرار بود نيني ك از دست دادم ب دنيا بياد تست بارداريم مثبت شد الهي هزار بار شكرت😍 مهربونا میشه برای سلامتی و سالم دنیا اومدن دخترم ی صلوات بفرستید ❤️۲۶-۰۹-۹۸ امروز دکتر تپش قلب  مورچمون رو شنید😍١-١١-٩٨ امروز رفتم غربالگري خداروهزاربار شكر همه چي عالي بود ي نيني ناز  ك دائما شيطوني ميكرد و خودش رو ميكوبيد ب در و ديوار دلم❤️😍😍 ۱۰-۱۲-۹۸ امروز فهمیدم ی دختر کوچولوی ناز تودلمه😍 خدایا شکرت بابت همه ی نعمتهات و دختر نازمون❤️مامان جان صدای قلبت رو واضحتر از همیشه شنیدیم و باهاش بغض کردیم ان شاءالله ۱۲۰سال بتپه قلبت مادر❤️ تا جایی هم ک تونستی شیطونی کردی و منم با دیدنش دلم قنج میرفت 😍 بابات کلی ذوق کرده بود ازینکه تو دختری😍😍 ٢٦-١٢-٩٨ امروز براي اولينبار خيلي واضح لگد ددن و تكون خوردنت رو حس كردم انقد ذوق زده شدم ک یلحظه نفس کشیدن یادم رفت 😍 بابایی هم دستش رو گذاشت رو دلمو تو محکمتر تکون خوردی و کلی کییییف کرد🥰 ١٦-٠١-٩٩ امروز دوباره صداي قلبتو شنيدم عروسك مامان❤️😍 هنوز باورم نميشه ك دارم ميشم مامان ي نازدونه دختر  همش واسم مثل خواب ميمونه ك دائم دعاميكنم واقعي باشه😍 سلامت بيا بغلم عروسكِ قشنگم😍🥰🙏🏼
همسرم مشکلی نداره. به نظرت امکان داره بازم بگه اول آی یو آی کنیم؟ آخه اگه بگه روم نمیشه بهش بگم که م ...

ببین اگه هیچکدومتون مشکلی ندارین پس چرا کلی خرج آی وی اف میخوایی بکنی،،با همون آی یو آی هم نتیجه میگیری ،،،اگه بازم خیلی دوست داری خب مستقیم به دکت بگو خجالت نداره...

اون دوقلویی یه چندقلویی بستگی به خودت داره که از دکتر بخوایی یک یا چندتا برات بزاره .

معمولا اونا چندتا میزارن که یکیش بگیره...ولی من دکتر خودم به حرفم گوش میده و اگه گفتم فقط یکی بزار هم یکدونه گذاشته ولی بهترینشو جدا کرده گذاشته.

میگم در کل اگه خودتم هیچ مشکلی نداشته باشی که اصلا جای نگرانی نیست همون یک دونه رو بزاره هم میگیره

منكه  برا اولين بار آي يو آي كردم روز نهمم هست برا تعيين جنسيت اينكارو كردم يه پسر يه ساله دارم دلمم خيلي دختر ميخاد پنج روز ديگه بايد تست بدم خدا كنه كه مثبت باشه 

ببین اگه هیچکدومتون مشکلی ندارین پس چرا کلی خرج آی وی اف میخوایی بکنی،،با همون آی یو آی هم نتیجه میگ ...

فولیکولم کوچیکه ولی هر کاری میکنم عفونتم خوب نمیشه گیر افتادم. بهش گفتم من دوست دارم آی وی اف کنم از اول گفت اگه تخم دونت آب بیاره چی؟ شما اطلاعی دارین در این مورد؟

فولیکولم کوچیکه ولی هر کاری میکنم عفونتم خوب نمیشه گیر افتادم. بهش گفتم من دوست دارم آی وی اف کنم از ...

بشه مشکلی نیست بهش میگن هایپر خیلیا اینطوری میشن رفع میشه نگران نباش

رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين به زودی تیکر بارداری نصب میشود      5ساله منتظرم      4دوره آمپول hmg زدم باردار نشدم بعد از رفتن به مرکز ناباروری و عکس رنگی و کلی آزمایش متوجه سپتوم پدر مادر دار دارم تا الان نه سقط داشتم و نه باردار شدم بلاخره سپتومم رو جراحی کردن و الان حدود 4 ماه میشه 1بار طبیعی اقدام کردم بعد از عمل نشد و قرار ماه بعد آی وی اف کنم...پنج شنبه 16ام آبان پانکچر شدم و فردا 19ام آبان روز یکشنبه انتقال دارم میدونم میشه و باردار میشم ....نشد این ماه باردار نشدم ولی دست از تلاش بر نمیدارم میخوام مجدد وارد سیکل ای وی اف بشم هنوز 3تا جنین دارمبازم نشد باید خراش اندو بدم و 8میل از سپتومم مونده باید عمل کنم
فولیکولم کوچیکه ولی هر کاری میکنم عفونتم خوب نمیشه گیر افتادم. بهش گفتم من دوست دارم آی وی اف کنم از ...

نه عزیز راجع به این اطلاعی ندارم...ولی میتونی چندتا دکتر دیگه هم سر بزنی ببینی اونا چی میگن.