2777
2789

شعر زندگی ادامه داره ی بابک و گوش دادین؟راجعب طلاقو اینا خود بابک تو مصاحبش گفت همه شعرام حرفای دلمه زن اول بابک و دوست دارین یا زن دومشو؟اینم میدونین پریا زن دومش زن حمید خندان(خواننده)بوده؟یه دخترم داره ازش؟میدونید مروارید زن اول بابک قبلن یه بار ازدواج کرده و از شوهر اولش یه پسر بزرگ بنام اریا داره؟۱۸سال یا ۱۹سالش میشه اینطور که میگن بابک با حمید خندان رفت و امد داشته و خلاصه اینا یعنی بابک و پریا میریزن رو هم و دلیل جدایی خیانت بوده بعد ازدواج یه پیچای فیکی تو اینستا میومد تمام زندگی شخصیه زن اول بابک مثل همین که پسر بزرگ داره مروارید قبلن ازدواج کرده بزرگ تر از بابکه خواهر مروارید دیجی هستش که البته اینا بعدها مروارید تایید کرد!اینم میدونید پسر اول مروارید آریا تو استوری اینستاش زد که گی هست!!!!!و میگفتن پیچ های فیکی که بوده و زندگی مرواریدو میگفته بعدها گفتن کار پریاس!من که زن اولشو دوست دارم از بابکم خوشم نمیاد کلا

حتی اون پیجای فیک میگفت برادر مروارید معتاده و دکترایی گه داده مروارید قلابیههه و شوهر اولش وکیل مکیل بوده جور کرده:////

و من کلا مرواریدو دوست دارممممم

برام دعا کنید یه پسرخوب و سالم بیاد تو زندگیم 🤍�

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایناییکه گفتی هیچ کدومو نمیدونستم الانم نفهمیدم چی به چیه🤔😑😐😓

یه دوش آب گرم🛁 یه لباس راحتی 👗یه چای تازه دم🍵 یه موسیقی ملایم🎶🎧 به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشه