2777
2789
عنوان

ویتامین سی برای پوست

9600 بازدید | 21 پست

سلام دوستان

من ویتامین سی ۲۰ ساسکین رو استفاده کردم الان میخوام یه محصول دیگه بخرم. میشه لطفا ویتامین سی که استفاده کردید و راضی بودین رو معرفی کنید

کیی پته  مملو از ویتامین ث😂

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی؟؟؟

کدو بخور ویتامین ث بالایی داره به حدی که زن باردار زیاد بخوره بچش خل میشه البته تو نت خوندم

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔
 کرم ویتامین سی منظورمه؟ قرصاش تاثیری روی پوست داره؟

من قرص میخورم.بله خوبه چون کمبود ویتامین سی باعث کدری و مشکلات پوستی میشه.برند های سی گل و سینره را من خیلی دوست دارم

شهامت میخواد سرد باشی ولی گرم بخندی...
من دنبال یه کرم ویتامین سی خوب هستم. تو عنوان باید میگفتم کرم فکر کنم همه دچار مشکل شدن

من نمیدونم توی ایران چه برندهایی هست اما سرم های د اوردیناری که توی ایرانم هست(انلاین شاپ) برند خوب و ارزونیه به نسبت البته چون دلار گرونه باید دید و بستگی به بودجه ی شخصم داره